Un tânăr de 26 de ani, pasager al unei motociclete, a decedat într-un accident

post-21688-1222191140
Foto:Sîngerei: Plimbarea cu motocicleta s-a transformat într-o tragedie PC: pro-bike.ro

În seara zilei de ieri, 23 iunie curent, în raionul Sângerei a avut loc un accident rutier soldat cu moartea unui băiat de 26 de ani. Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 20:00 în satul Sângereii Noi.

Potrivit informațiilor primite de la inspectorii de patrulare ieșiți la fața locului, un tânăr motociclist de 24 de ani se deplasa pe strada principală din localitate. Tânărul conducea o motocicletă de model „Ducati” și avea în calitate de pasager un prieten de 26 de ani. Accelerând viteza, acesta a ieșit pe banda opusă de circulație unde s-a ciocnit frontal cu un automobil de model Volkswagen la volanul căruia se afla un consătean de al său în vârstă de 21 de ani, care finisa o manevră de virare la stânga.

Ca urmare a accidentului, pasagerul motocicletei a fost transportat la spitalul raional Sângerei, unde în scurt timp a decedat. Motociclistul cu mai multe traume a fost transportat la spitalul municipal din orașul Bălţi.

La scurt timp după producerea tragediei polițiștii au stabilit că șoferul motocicletei nu deține permis de conducere, iar unitatea de transport nu este înregistrată corespunzător.

În primele 5 luni ale anului 2014 pe întreg teritoriul țării au avut loc 115 accidente rutiere cu implicarea transportului de tip moto. În aceste accidente și-au pierdut vița 8 persoane iar altele 88 au avut de suferit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *