Moldova a cucerit două medalii de argint la Campionatul European de lupte rezervat tineret

lupte-libere-e1401594822590
Foto:PC: sfm.md

În perioada 14 – 20 iunie în orașul polonez Katowice s-a desfășurat Campionatul European de lupte rezervat tineret. Din partea Republicii Moldova la competiție au participat a șapte reprezentanți.

Sportivul Ivan Zamfirov (cat.50 kg) a cucerit medalia de argint la lupte libere, după ce i-a învins în calificări pe germanul Viktor Lyzen, în sferturi de finală pe georgianul Aleksandre Kiladze, în semifinală pe turcul Emre Demircan şi a cedat în finală în faţa rusului Abdulgav Shakhbanov.

Mihail Bradu (cat.74 kg) a cucerit medalia de argint la lupte greco-romane, marcând victorie în calificări în faţa slovacului Jusuf Ahmeti, în optimi de finală în faţa rusului Ali Bobotaev, învingându-l în sferturi de finală pe polonezul Dawid Klimek, în semifinală pe germanul Hannes Wagner şi cedând în finală în faţa georgianului Gela Bolkvadze.

Daniel Cataraga (cat. 66 kg) a obţinut locul cinci la lupte greco-romane, calificându-se în prima etapă în faţa italianului Riccardo Abbrescia, învingându-l în optimi de finală pe elveţianul Nicolas Christen, în sferturi de finală pe Tero Halmesmaki din Finlanda şi pierzând în semifinală în faţa rusului Aleksei Tadykin.

Igor Chichioi (cat. 55 kg) a obţinut locul cinci la lupte libere, fiind învins în pătrimi de finală de Baris Kaya din Turcia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *