(video) Playlist săptămânal de la Ann Valkyrie

collagertrt
Foto:Ann Valkyrie PC: facebook.com/ann.valkyrie

Ana este o tânără pasionată de muzică și Tumblr. Săptămâna aceasta va fi o sursă de inspirație muzicală nu doar pentru prietenii din pagina de pe Facebook dar și pentru voi, cititorii #diez. Ne îndeamnă să începem săptămâna cu schimbări și s-o încheiem pe note romantice. Audiție plăcută.

LUNI: Faul & Wad Ad vs. Pnau – Changes

They say: “on mondays we wear black” but i say “on mondays we wear colours”. De ce ar fi prima zi din săptămână atât de înfricoșătoare? Eu cred că ziua de “luni” ar trebui să fie una bună. Nu tot noi zicem: de luni las fumatul? De luni mă pun pe dietă? De luni încep să învăț! Deci da, această zi “grea” de luni ar trebui să fie salvarea noastră și o pagină albă în viață noastră pe care ne punem toate gândurile și planurile pe care le avem și vrem să devină realitate. Ziua de “luni” ar însemna un nou capitol din viață noastră!

 

MARȚI: Klingande – Jubel

Că să ne motivăm și mai mult efortul depus în ziua anterioară, marți se ascultă această melodie!

 

MIERCURI: Duke Dumont – I Got U

Se spune că ziua a treia, adicムmiercuri, e cea mai grea zi după luni, deoarece ești cam pe la mijlocul săptămânii și timpul parcă tot stă în loc.Tot ce trebuie să faci e să pornești melodia și să-ți imaginezi ce distracție te așteaptă în weekend cu prietenii.

 

JOI: Ed Sheeran – SING

Joi. Da da, e deja joi. De obicei în această zi, analizăm ce am realizat și ce a mai rămas de făcut până la sfârșit de zi, fiindcă totuși, mâine e vineri și nu prea ne batem capul de muncă sau alte probleme. Joi îl ascultăm pe Ed Sheeran.

 

VINERI: FM$ – New Boyz

Yaaayyy e vineri – odihnă, odihnă și iarăși odihnă! uităm de muncă, de făcut curat prin casă, uităm să udăm florile de la balcon, probăm toate hainele din șifonier și hai la distracție.

 

SÂMBĂTĂ: PSY – HANGOVER feat. Snoop Dogg

E sâmbătă, deci melodia e o dedicație tuturor petrecăreților.

 

DUMINICĂ: The Neighbourhood – Sweater Weather

Duminică e o relaxare și detașare de tot și de toate.

 

BONUS: Sam Smith – Stay With Me

Dedicație dragostei mele.

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *