Soții Obama vor ca fiicele lor să știe cum este să muncești din greu

firstfamily21n-4-web
Foto:Familia Obama, PC: nydailynews.com

Președintele Barack Obama și soția sa Michelle vor ca fiicele lor adolescente, Malia și Sasha, să le urmeze exemplul de a lucra pe salariul minim, pentru a simți cum este să muncești din greu.

Înainte de a-și termina studiile în drept, președintele a vândut înghețată la Baskin-Robbins, a servit masa la un cămin de bătrâni și a pictat, în timp ce soția sa a lucrat la o legătorie de cărți, informează AGERPRES.

„Cred că fiecare copil trebuie să simtă cum este să muncești din greu”, a subliniat Michelle Obama într-un interviu acordat revistei Parade, care va apărea duminică.

”Suntem în căutare de oportunități pentru ca ele să simtă că a te duce la muncă și a fi plătit nu este întotdeauna distractiv, stimulant și corect”, a explicat și președintele.

Până în prezent, soții Obama s-au străduit să își țină departe fetele de ochii publicului, cât timp se află la Casa Albă. Recent însă, Malia a fost văzută pe platoul de filmare al unui serial produs de CBS, unde a lucrat ca asistent de producție pentru o zi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *