(video) Un nou accident înregistrat cu ajutorul camerelor de supraveghere

Ambulanta

Camerele de supraveghere video ale Centrului Unic de Monitorizare și Control a Traficului al STI al MAI, au înregistrat un nou accident la intersecția străzilor Calea Orheiului – Studenților, cu implicarea unei Ambulanțe de model VW T4 și un automobil Rover.

În secvența video anexată, se vede cum, automobilul specializat Ambulanța, cu girofarul inclus, se deplasează la culoarea roșie a semaforului, în direcția străzii Tudor Vladimirescu, moment în care este tamponat de către un automobil Rover, care se deplasa regulamentar.

Angajații Secției Supraveghere Transport a Direcției de Poliție mun. Chișinău, deplasându-se la fața locului, iar mai târziu prin intermediul înregistrărilor video de pe camerele CUMCT, au constatat că, șoferul Ambulanței, nu s-a asigurat că toți participanții la trafic îi oferă prioritate, provocând astfel accidentul în care nicio persoană nu a fost traumată, automobilele însă, fiind deteriorate considerabil.

Conform art. 242 al (2) CC al RM (Încălcarea de către conducătorul de vehicul a regulilor de circulaţie rutieră soldată cu cauzarea de leziuni corporale uşoare victimei sau cu deteriorarea considerabilă a vehiculelor, a încărcăturilor, a drumurilor, a instalaţiilor rutiere, a altor instalaţii sau a altor bunuri), șoferul automobilului specializat Ambulanța, riscă o amendă de 1000 lei, cu aplicarea a 6 puncte de penalizare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *