Frate, frate, dar fiecare cu pașaportul lui

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto:Cu pasaportul fratelui la controlul de frontiera PC: border.gov.md

Deși avea asemănări izbitoare cu fratele său, unui moldovean nu i-a reușit să-i ”ducă de nas” pe polițiștii de frontieră, în momentul prezentării la control a pașaportului.

Bărbatului urmează să răspundă pentru tentativa trecerii frontierei de stat în baza documentelor străine, conform legislației naționale, ne informează Poliția de Frontieră.

Cazul a fost înregistrat în punctul de trecere al frontierei de stat „Briceni – Rossoșani”. La efectuarea formalităților de ieșire din țară, s-a prezentat un bărbat cu dubla cetățenie, a Republicii Moldova și României, în vârstă de 39 ani, care s-a legitimat cu un pașaport eliberat de autoritățile moldovenești.

În urma controlului, polițiștii de frontieră au constatat că există careva diferențe fizionomice între persoana aflată în punctul de trecere și fotografia din pașaport, ca urmare au fost demarate cercetări adiționale. Polițiștii de frontieră au constatat că pașaportul aparținea fratelui mai mare al bărbatului reținut, acesta declarând că a luat pașaportul din neatenție.

În vederea stabilirii adevăratelor intenții ale persoanei reținute și dispunerii măsurilor legale ce se impun, cazul a fost remis ofițerilor Direcției urmărire penală a Poliției de Frontieră.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *