Top știri din 18 iunie

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole de pe #diez publicate pe 18 iunie 2014. PC: colaj #diez

Caz unic la BAC, portar erou, fani pe Facebook și călătorii în Europa în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 18 iunie 2014.

#1. BAC 2014: Eliminată de la examen după ce un coleg a pârât-o că ea copiază

Sesiunea de bacalaureat 2014 s-a încheiat dramatic pentru o tânără din Căușeni. Absolventa a fost dată afară din sala de examen cu 5 minute înainte de încheierea ultimului examen. Și asta pentru că a fost pârâtă de un coleg că încearcă să copieze.

#2. Portarul Mexicului, Guillermo Ochoa, a stârnit trendul zilei pe rețelele de socializare

Portarul naționalei de fotbal a Mexicului, Guillermo Ochoa, a devenit azi unul din cei mai căutați oameni de pe internet în urma evoluției sale superbe din meciul cu țara-gazdă, Brazilia

#3. (video) Rezumatul și raportul meciului: Rusia 1 – 1 Coreea de Sud

Meciul care a încheiat prima etapă a fazei de grupe a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia s-a disputat între Rusia și Coreea de Nord și s-a încheiat cu scor egal, 1-1.

#4. Petrece o seară de muzicală la concertul frumoasei și talentatei Paula Seling

Marți, 24 iunie, unul din cele mai de succes proiecte mondene din Chișinău, „Clubul Nostru” aniversează ziua de naștere, mai exact, trei ani de seri deosebite cu invitați speciali din România.

#5. Cele mai populare pagini de Facebook cu fani din Moldova: Mai-Iunie 2014

Echipa #diez îți prezintă paginile din Moldova cu cei mai mulți fani locali conform SocialBakers. Actualizările le vom publica după prima jumătate a lunii.

#6. Cei mai sexy fotbaliști cu barbă de la Campionatul Mondial de Fotbal

Campionatul Mondial de fotbal este un prilej de bucurie și pentru femei pentru că ai ocazia să-i îi vezi în teren pe cei mai sexy jucători. Mai jos găsești o selecție a celor mai sexy 30 de fotbaliști cu barbă din cadrul Campionatului care se desfășoară în această lună în Brazilia. Care e favoritul tău?

#7. (video) Rezumatul și raportul meciului: Brazilia 0 – 0 Mexic

A doua etapă a fazelor de grupe a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia a început cu un nou scor alb, înregistrat în meciul jucat dintre gazde și Mexic pe stadionul Castelão din orașul Fortaleza.

#8. (video) Inside VERIGA: filmul-emoție la un an de la lansarea proiectului muzical

Trupa Veriga a realizat un film-emoție după un an de activitate. “Inside VERIGA” este o producție îmbibată cu amintiri, planuri, deschidere în fața publicului și multă muzică.

#9. Top 10 destinații europene perfecte pentru această vară

Grecia a fost inclusă în lista celor mai ieftine destinații, Danemarca te provoacă să descoperi adevărații vikingi, iar în Scoția poți face o plimbare pe toate cele 119 insule ale grupului insular Outer Hebrides. Voi unde mergeți în această vară?

#10. Tinerii pot aplica la un program de combatere a viciilor sociale prin artă, în Franța

Tinerii interesați de muzică, actorie, dans, artă și cauze sociale sunt invitați să participe la un program de schimb de opinii și ateliere de creație la Épinal, Franța.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *