Concertul care oferă diversitate: De la Bătuta la Salsa, de la Ciuleandra la Cha Cha

tania
Foto:Tania Cerga pe ritmuri latino PC: Outbox Ent.

După „Ia Mania”, cu un bronz latino (la Holercani, soarele e darnic), vă aşteaptă „La Ia Mania, Antonio” (se pronunţă cu multă pasiune, alunecând uşor spre senzual). În seara de 21 iunie, sunteți aşteptăți la 513 să dansați în ritm de salsa.

După ce a fost lansată cu succes seria de evenimente Change Up Session, primul eveniment având tematica RocknRoll și invitat Pasha Parfeni, Outbox Entertainment vă invită la o nouă provocare. De data aceasta Tania Cerga va intra în rolul celor mai cunoscuți interpreți de muzică latino.

Atmosfera va fi creată de The No Stress Band, de această dată cu un recital propriu, iar după, Tania Cerga ne va seduce definitiv cu vocea ei caldă şi bineînţeles mişcările ondulate. Artista va interpreta piese ale unor artişti ca Cesaria Evora, Gipsy Kings,Sergio Mendez, neapărat va fi şi Lambada, pe aceasta am dansat-o cu toţii la un moment dat în viaţă…. În seara Latino, scoatem din dulap rochiile, fustele cu imprimeuri florale din stofe uşoare sau cele care pun în evidenţă formele feminine şi respectiv, cămăşile colorate combinate obligatoriu cu nişte pantofi comozi. Stimaţi domni, fiţi Hombres pe o seară!

După multe mișcări ritmice şi cu inimă în dinţi, îl veți înfrunta pe Ricky Martin, unica şansă de a vă răzbuna pe zecile de postere încleiate pe dulapul iubitei din adolescenţă! Gata cu mişcările gen „dancing with your finger in the air”, pe 21 iunie, în 513, vor fi doar verdaderos hombres and no baby will stay in a corner.

Pe 21 iunie, Tania Cerga va fi şi mai senzuală, şi mai şarmantă – va fi Latino! Detalii pe Facebook

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *