(video) Reținut în flagrant pentru contrafacerea alcoolului și timbrelor de acciz

alcool
Foto:PC: Captură video

Un tânăr în vârstă de 22 ani, originar din raionul Basarabeasca, a fost reținut în flagrant delict de către forțele de ordine, în timp ce transporta şi comercializa băuturi alcoolice contrafăcute pe teritoriul Capitalei.

În automobilul său, au fost depistate cutii cu sticle îmbuteliate cu coniac, pe care erau aplicate timbre de acciz false. Tânărul intenționa să realizeze 150 de sticle la prețul de 80 lei per bucată.

Acesta nu a prezentat nici un act ce ar demonstra originea sau proveniența producției. Vânzările erau efectuate prin intermediul rețelelor online sau livrare la domiciliul clientului. El a fost reținut pe strada Calea Ieşilor a sectorului Buiucani. Ulterior polițiștii au descins percheziții autorizate la domiciliul lui temporar, de pe strada Grenoble a sectorului Botanica. Astfel au fost depistate şi ridicate diferite accesorii care serveau la îmbutelierea sticlelor cu alcool, precum şi timbre de acciz false, care erau confecţionate cu ajutorul unui aparataj special.

Toate probele constatate au fost ridicate şi depozitate, iar în privinţa suspectului, deocamdată a fost aplicată o amendă în mărime de 3.000 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *