(video) Un tânăr transporta ilegal 2 tone cașcaval în valoare de 800.000 lei

CASCAVAL
Foto:Poliția Capitalei Captură video

Ofiţerii de investigarea fraudelor economice au contracarat un caz de transportare ilicită a 2 tone de cașcaval „Parmigiano-Reggiano”, estimat la suma totală de 800.000 lei.

Automobilul de model „Mercedes” a fost depistat pe strada Pietrarilor, condus de un locuitor al capitalei în vârstă de 27 ani. Acesta intenționa să livreze producția la câteva restaurante din Chișinău.

Cantitatea de cașcaval era transportată în lipsa actelor de origine sau proveniență, pe care era indicat anul producerii 2012 – 2013. În context polițiștii suspectează tânărul de faptul că, ar fi introdus fraudulos producția pe teritoriul ţării. Totodată a fost numită o expertiză specializată pentru a constata calitatea şi dacă putea fi utilizat spre consum. Unitatea de transport a fost reţinută, iar cele 2 tone de caşcaval au fost ridicate şi depozitate, până la luarea unei decizii de către instanța de judecată.

Deocamdată forțele de ordine au inițiat un proces contravenţional în privinţa şoferului, fiind sancţionat cu amendă în mărime de 3.000 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *