Top știri din weekend: 14-15 iunie

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole publicate pe #diez în perioada 14-15 iunie. PC: colaj #diez

Soțiile și iubitele fotbaliștilor, idei pentru balul de absolvire, bărbați frumoși și filme de dragoste în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 14-15 iunie 2014.

#1. 12 cele mai frumoase soții și iubite ale jucătorilor de fotbal

O lume întreagă își susțin echipele sau jucătorii favoriți în timpul meciurilor de fotbal, dar numai ele sunt alături pentru a trăi succesele sau insuccesele lor. Iată soțiile celor mai celebri jucători.

#2. 6 idei inedite pentru a-ți petrece balul de absolvire

Balul de absolvire – o seară specială, în urma căreia, cu siguranță, ne rămân în minte o mulțime de clipe frumoase. Iar cu cât mai deosebit petrecem acest eveniment, cu atât mai multe amintiri plăcute ne vor însoți toată viața.

#3. Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 6 ani

Există povești de dragoste care nu mor niciodată. Cel mai des ele sunt imortalizate în filme care merită să le privești pentru a te inspira și a-ți oferi destul curaj să iubești. Weekendul acesta hai să ne iubim.

#4. Valeriu Guțu în top 10 cei mai frumoși bărbați din lume

Astăzi, 15 iunie, a fost ales cel mai frumos bărbat din lume, iar norocosul este reprezentantul Danemarcei – Nicklas Pedersen. Reprezentantul Moldovei, Valeriu Guțu, s-a clasat pe locul 7.

#5. Ultimele tendințele ale verii 2014 pentru costumele de baie

Alegerea costumelor de baie este importantă, deoarece ele îți pot ascunde micile imperfecțiuni ale corpului sau îți pot pune în valoare atuurile. Iată ultimele tendințe ale verii 2014 pentru costumele de baie.

#6. (vox) Votul Tinerilor: Cine din miniștrii actuali ar fi ales în calitate de Președinte?

Echipa #diez a întrebat mai mulți tineri, cine din miniștrii cabinetului actual ar fi în părerea lor un candidat bun pentru Președinte de stat. Conform acestui criteriu, viitorul Președinte al Republicii Moldova va fi femeie.

#7. Un scoțian a fost decorat de Regina Elisabeta pentru munca sa în Moldova

John McKellar, care timp de trei ani a fost managerul de țară în „Hospice Angelus Moldova” a fost decorat de Regina Marii Britaniei cu Medalia Imperială Britanică.

#8. Un bărbat omorât de un tânăr pe care l-a luat pasager la ocazie

Incidentul a avut loc vineri, 13 iunie, în apropierea satului Sociteni, Ialoveni. Un tânăr de 22 de ani a înjunghiat mortal șoferul unei dubițe Volkswagen Caddy care l-a luat cu mașina până la Chișinău, după care a scos cadavrul din mașină și a pornit spre localitatea de baștină, Cahul.

#9. Lucrările de licență ale studenților de la AMTAP, Facultatea de Arte Plastice

În perioada 9-15 iunie, în cadrul Centrului Expozițional „Costantin Brâncuși”, studenții absolvenți de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, facultatea Arte Plastice, și-au prezentat și expus lucrările de licență. Echipa #diez a fost să vadă ce noi artiști apar în Moldova.

#10. (video) World Cup 2014: Anglia 1 – 2 Italia

Naționalele Angliei și Italiei au oferit un meci spectaculos pe Arena Amazônia din Manaus, în a doua partidă din cadrul grupei D a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *