(video) Playlistul săptămânal de la Sorina Știrbu

1385084_750484574968053_1759376008_n
Foto:Sorina Știrbu PC: facebook.com/sorina.stirbu

Sorina este o personalitate colorată, dinamică, are un zâmbet de milioane și un gust al muzicii de excepție. Săptămâna aceasta împarte playlistul său cu noi. Audiție plăcută.

LUNI: Calvin Harris & Alesso feat. Hurts – “Under control”

“Everybody hates Mondays” pentru că vin imediat după weekend, sunt: interminabile, somnoroase și mai ales, greoaie. Iată de ce zilele de luni merită o lovitură sub centură… muzicală, cum ar fi trio-ul Calvin Harris & Alesso feat. Hurts – “Under control”.

 

MARȚI: Sweedish House Mafia – “Don’t You Worry Child”

Marți te gândești că mâine-i miercuri, iar ca să fie mai cu spor, alegi o piesă și butonul PLAY nu mai are vacanță. Marți se ascultă pe repeat -Sweedish House Mafia.

 

MIERCURI: Londonbeat – “I’ve Been Thinking About You”

Ce mi-e miercurea fără muzică? Tristă! Miercuri e ziua de mijloc a săptămânii, e frumoasă, calmă de obicei, plăcută, și nu în ultimul rând…muzicală. Și dacă am zile când mă trezesc de dimineață cu o piesă în cap pe care apoi o ascult toată ziua, miercuri îmi place să fac excepție de la regulă și să “răscolesc” printre melodiile vechi, care cum n-ai da, dar nu scapă de clișeul “oldies but goldies”. Oi fi fiind eu mai nostalgică așa, dar piesele vechi în special cele din categoria pop, mi-s mai aproape de suflet, pentru că abundă în amintiri.

 

JOI: David Garrett – “November Rain”

Joi. Muzică. Joy. Asta ar fi definiția. Simply as that. Nu știu ce aș asculta joi, dacă aș fi în vacanță, dar într-o zi de joi ordinară îmi place să ascult asta:

 

VINERI: Justin Timberlake – “Suit & Tie”

Cuvintele uneori nu-și au locul pe note, pentru că melodia este cea care, de fapt, transmite mesajul cu sau fără versuri. Iată de ce optez pentru coveruri, la piese celebre ori nu prea, sau chiar muzică clasică, de ce nu? Habar n-aveam că-mi place, până în februarie 2014.
Vineri e început de weekend, iar seară după o săptămâna de muncă tot ce-ți cere sufletul e relaxare muzicală… așa că piesele lente, melancolice, uneori de jale, alteori romantice, sunt alegerea perfectă.

SÂMBĂTĂ: Timbaland feat. OneRepublic – “Apologize”

Țin minte ziua când am ascultat prima dată piesa asta. Eram în drum spre Los Angeles, iar la radio anunțau premieră și numele unei formații care nu spunea prea multe, atunci. Acum însă, cine afirmă că n-a auzit măcar o data de OneRepublic, minte precum respiră. Mi-a plăcut din prima, sunt astfel de piese. Îmi place și acum.
Sunt piese pe care remixul le salvează iremediabil. Știi cum e? Asculți originalul și nu te ia, apoi după remix nu te mai saturi de piesă. Sâmbătă îmi place Justin și nu doar sâmbătă, dar sâmbătă e mai frumoasă pe ritmurile astea.

DUMINICĂ: Sunstroke Project – “Amor”

Duminică. Când stau duminicile acasă, mi le fac muzicale, asta printre pauzele de film. Duminicile sunt de familie, duminicile îți plac piesele de-acasă, tocmai de aceea duminică ascult Sunstroke Project – “Amor”. Am făcut o obsesie pentru piesa asta, pentru că e de departe cea mai reușită piesă din repertoriul lor. Îmi place, o ascult și o recomand și altora.

 

BONUS

“Ce e val, ca valul trece” dar nu piesa asta, care rămâne… undeva în suflet. Just give it a listen:

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *