În această duminică va avea loc un Yard Sale „țigănesc” la Moldova – Film

collage
Foto:Yard Sale „Șatra”

De această dată organizatorii evenimentului au schimbat locația. Așa că în această duminică, 15 iunie, veți avea ocazia să vizitați studioul Moldova – Film, pentru că anume acolo se va ţine cel mai colorat YARDSALE al anului!

Începând cu ora 14:00, o adevărată piaţă va fi întinsă în curtea studioului Moldova – Film, printre decoraţiile folosite la filmul „Şatra”, unde fiecare se va transforma pentru o zi în Leila şi Aleco. Veţi avea parte de târg, ţopăială, muzică, furturi de cai, iar ţiganca Aza vă va ghici în palmă.

Pe lângă aceasta, veți avea parte de cea mai colorată Fotostirka din toată istoria YardSale-ului, de ateliere de decorare a încălțămintei şi dansuri gipsy, de concursuri prostești din partea prezentatorilor, precum şi un quest prin toată şatra, organizat de CityQuest. Limonade şi mojito de la Sandica, gogoașe, California roll-uri şi burito de la OKY-DOKY, grătar, plăcinte, vin rece, ţuică şi multe-multe altele!

Pregătiţi-vă eşarfele colorate, pantalonii, cămăşile roşii de mătase, fostele florate, mărgelele în cinci rânduri, cerceii zgomotoşi şi… desigur că urşii! Luați cu voi o pătură colorată, un covor înflorat sau o eșarfă de-a mamei – vom sta la iarbă verde şi ne vom uita la cerul albastru printre ramurile pline cu cireșe coapte. Nu uitaţi torbele şi coşurile pentru cumpărături! De asemenea, se vor face multe poze şi se vor dărui unul altuia flori de câmp!

Să vă luați încălțăminte comodă, pentru că va cânta principalul țigan al Chișinăului – Slaventii Smile, iar mai spre seară, Dr. T şi Dr. B vor distra publicul la afterparty!

Totodată, începând cu ora 20:00, în același loc, va avea loc proiecția sub cerul liber a mai multor pelicule din fondul cinematografic Moldova – Film:
„Dimitrie Cantemir” – V. Iovitse, V. Kalashnikov,
„Tunul de lemn” – V. Brescanu
„Leru-i ler pânzele albe” – T. Tătaru

Casă nu vă pierdeți pe drum, găsiţi o harta a amplasării evenimentului aici.

Intrarea – 30 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *