(video) Un bărbat omorât de un tânăr pe care l-a luat pasager la ocazie

Screenshot_3
Foto:Autoturismul din cauza căruia s-a produs crima, PC: border.gov.md

Incidentul a avut loc vineri, 13 iunie, în apropierea satului Sociteni, Ialoveni. Un tânăr de 22 de ani a înjunghiat mortal șoferul unei dubițe Volkswagen Caddy care l-a luat cu mașina până la Chișinău, după care a scos cadavrul din mașină și a pornit spre localitatea de baștină, Cahul.

În cadrul acţiunilor întreprinse cu scopul de a elucida circumstanţele create, polițiștii de frontieră au constatat că, tânărul reținut a stopat autoturismul în localitatea Goteşti, raionul Cantemir, acesta l-a rugat pe șoferul WV Caddy, care era angajatul întreprinderii private, să-l ia până în Capitală. Deplasându-se pe traseu, în apropierea satului Sociteni, raionul Ialoveni, tânărul de 22 ani, în împrejurări descrise neclar, l-a deposedat pe angajatul firmei de mijlocul de transport, a făcut cale întoarsă și s-a îndreptat de unul singur în satul său de baștină, Slobozia Mare.

În rezultatul informaţiilor obţinute, polițiștii de frontieră, prompt, au anunțat colegii din cadrul IGP, iar împreună cu tânărul, care conducea transportul furat, s-au deplasat la locul descris, la marginea satului Sociteni, unde acesta a indicat regiunea sustragerii mijlocului de transport.

La faţa locului, suspectul a recunoscut că în timpul deplasării spre Chișinău, având asupra sa un cuţit, a ameninţat conducătorul auto să vireze spre stânga pe un drum adiacent, în padurea din preajmă localității Sociteni. Acolo i-a cerut să oprească şi forţându-l să coboare din mașină, i-a aplicat o plagă penetrantă în regiunea gâtului, indicând și locul aflării cadavrului.

Persoana a fost transmisă angajaţilor IP Ialoveni, pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat de comiterea crimei, suspectul riscă pedeapsă cu privaţiune de libertate de la 15 la 20 de ani, sau chiar detenţie pe viaţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *