(video) O tânără a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni

13
Foto:PC: Captură video

Din video se vede cum șoferului automobilului de marca Opel nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, accidentând astfel o tânără care se deplasa regulamentar, având verde pentru traversarea intersecției.

După ce a fost lovită frontal, tânăra s-a sculat și a mers mai departe ajutată de șofer care a ieșit din mașină. Nu se cunoaște dacă a suferit careva traumatisme. Incidentul s-a întâmplat astăzi, 12 iunie 2014, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu Serghei Lazo.

Direcția de Poliție a mun. Chișinău s-a autosesizat şi a identificat la scurt timp conducătorul auto implicat în incident. Acesta s-a dovedit a fi locuitor al raionului Cimişlia, în vârstă de 22 ani. Tânărul a fost telefonat pentru a se prezenta la poliție. În cadrul audierilor, el şi-a recunoscut vinovăția, motivând că nu ar fi observat la timp persoana ce traversa carosabilul. Potrivit lui, victima nu s-ar fi ales cu leziuni corporale, după care ar fi condus-o la domiciliu.

În prezent, se stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului rutier precum şi identitatea victimei, care ar fi locuitoare a Capitalei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *