Jaf eșuat la Râșcani. Trei tineri au fost reținuți în flagrant

big-o-autopatrula-902-a-retinut-in-flagrant-trei-hoti-de-locuinte-2
Foto:PC: tv7.md

În timp ce patrulau sectorul încredinţat poliţiştii au reţinut trei indivizi în flagrant delict după ce au pătruns într-o locuinţă din sectorul Râşcani.

Hoţii s-au dovedit a fi originari din Capitală şi raionul Cantemir, cu vârstele cuprinse între 16 şi 23 ani. La locul faptei au fost solicitaţi experţii criminalişti şi ofiţerii de urmărire penală. În cadrul cercetărilor circumstanţelor, poliţiştii au constatat că suspecţii ar fi intrat prin forţarea geamului din termopan, relevă TV7.

Conform versiunilor preliminare înaintate, suspecţii ar fi sărit gardul şi au pătruns în casă, de unde au reuşit să sustragă bijuterii din aur şi argint, carduri bancare şi alte bunuri materiale. La ieşire din curte au fost capturaţi de către poliţiştii echipajului 902, care patrulau perimetrul străzii.
În cadrul audierilor persoanele şi-au recunoscut complicitatea precum şi alte cazuri similare înregistrate în capitală. Pe marginea acestui caz, tânărul de 23 de ani va fi reţinut pe un termen de 72 de ore, iar persoanele minore vor fi cercetate penal în stare de libertate. Conform legislaţiei penale în vigoare suspecţii riscă amenzi în mărime de la 6 000 la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *