(video) Cele 10 premiere cinematografice mondiale ale lunii iulie

collage
Foto:PC: colaj #diez

Cea de-a doua lună a verii stă sub semnul pasiunii. Avem 10 premiere în care pasiunea îmbracă diverse forme: pasiunea pentru dans și muzică, pasiunea devoratoare, pasiunea pentru partener, pasiunea pentru sex, pentru evoluție și pentru mitologie.

#1. Third Person

Dacă ești pasionat de drame intense și relații complicate și vrei să vezi cum reacționează unii în momentele decisive din viață, atunci nu rata Third Person, în regia lui Paul Haggis, laureat cu Oscar pentru Crash.

El ne propune povestea a trei cupluri aflate în momente de cumpănă, puse în scenă de actori de vază: Liam Neeson, James Franco, Adrien Brody, Olivia Wilde, Maria Bello, Mila Kunis, Kim Basinger.

 

#2. Think like a man too

În sequelul Think like a man too reîntâlnești simpaticele personaje din primul film și vezi cum au evoluat relațiile dintre ei. Ei sunt interpretați de Regina Hall, Kevin Hart, Michael Ealy, Taraji P. Henson, Adam Brody, Jerry Ferrara.

 

#3. Cuban Fury

Pasiunea pentru dans este pusă în scenă de britanici, care condimentează totul cu o doză de umor tipic. Dansatorul șef este Bruce Garett, interpretat de Nick Frost, un bărbat plinuț care nu are încredere în el dar care vrea să-și impresioneze noua șefă de care este îndrăgostit nebunește. Așa că își provoacă rivalul la un concurs de dans, în care e hotărât să dovedească că e cel mai talentat dansator.

 

#4. Begin Again

Keira Knightley ne demonstrează că are și talent muzical în tragi – comedia muzicală Begin Again, unde apare alături de Adam Levine, solistul și chitaristul formației Maroon 5. Ea este o tânără talentată care încearcă să pătrundă în lumea showbizzului, ajutată de un producător plin de probleme. Alături de ei, în film mai apar și actorii Mark Ruffalo și Hailee Steinfeld.

 

#5. Dawn of the planet of the apes

Blockbusterul lunii este unul dintre cele mai așteptate filme SF ale anului. Dacă ai văzut Rise of the Planet of the Apes vei vrea cu siguranță să vezi ce se mai întâmplă în regatul maimuțelor. Acum, însă, lucrurile se complică pentru că gașca de maimuțe evoluate genetic în frunte cu Caesar este amenințată de o bandă de supraviețuitori umani care au rezistat virusului devastator. Cu toate că cele două tabere au încheiat pace, nici una nu vrea să cedeze în fața celeilalte, așa că lupta pentru supremația pe Pământ dintre oameni și maimuțe e gata să înceapă iar.

 

#6. Sex Tape

Cea mai hot comedie a lunii ne învață cum să ne condimentăm viața sexuală. Protagoniștii sunt Jason Seagel și Cameron Diaz, care formează un cuplu cu doi copii, care se iubesc dar se confruntă cu o problemă periculoasă: rutina. Soluția pe care o găsesc nu e una extremă, ci mai degrabă ceea ce urmează îi pune într-o situație delicată – cei doi se filmează în timpul unei partide pasionale de sex, iar a doua zi descoperă că isprava lor e pe cale să fie văzută de o mulțime de oameni.

 

#7. Hercules

Luna asta ne putem odihni ochii admirând mușchii lui Hercules (Dwayne Johnson). În plus, filmul are ca punct de pornire binecunoscuta legendă a fiului lui Zeus, și se desfășoară după ce Hercule a rezolvat cele 12 fapte de vitejie, când întoarce spatele zeilor și devine mercenar.

Hercules e condus în luptă de regizorul Brett Ratner, iar dintre actorii care îi sunt alături merită menționați Joseph Fiennes, John Hurt, Ian McShane, Rufus Sewell sau Peter Mullan.

 

#8.  Canibal

Cinematografia europeană e reprezentată luna asta de un thriller spaniol în care pasiunea devine devoratoare. În prim plan îl avem pe Carlos, un croitor singuratic, care duce o viață dublă și ascunde un secret mortal: se hrănește, la propriu, cu femei. Toate aceste lucruri se schimbă în ziua în care o întâlnește pe Nina (interpretată de actrița Olimpia Melinte), o fată aflată în căutarea surorii sale gemene.

 

#9. Kraftidioten

Al doilea film european al lunii vine tocmai din nord, mai exact din Norvegia, și este cel mai cool film al verii. Asta dacă vă plac comediile negre sau filmele de tipul „revenge movie” și dacă nu aveți vreo problemă cu scenele mai violente. În rolul principal îl avem pe talentatul Stellan Skarsgård, un bărbat care vrea să răzbune moartea fiului său și care e hotărât să calce pe cadavre la propriu.

 

#10.  Planes: Fire and Rescue

După atâtea thrillere și povești pasionale detensionăm atmosfera cu o animație ușoară. Plutim prin aer și urmărim aventurile și cascadoriile unor avioane haioase, care ne dau lecții de curaj și prietenie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *