(video) Trei suspecți racolau tinere din Moldova pentru prostituție în România

child_arrest_2416186b_77043900_29100900_16032100_28091500
Foto:PC: Inspectoratul Gneral de Poliție (IGP)

Zilele trecute au fost reținut trei tineri care ar fi încercat să recruteze două tinere pentru practicarea prostituției în orașul București, România.

Suspecții, cu vârsta cuprinsă între 24 și 27 de ani, locuitori ai orașului Chișinău, sub pretextul obținerii unor venituri sporite din practicarea masajului erotic, recrutau tinere din familii social- vulnerabile din localitățile rurale ale țării. Tot, suspecții erau acei care perfectau actele de identitate a victimelor, după care transportau fetele în orașul Bucureşti. Ajunse la destinație, tinerele erau impuse să practice prostituţia în diferite apartemente şi hoteluri.

În cadrul documentării suspecților, s-a stabilit că aceștia intenţionează să transporte victimele cu automobilul ce aparținea unuia din ei, în orașul Huşi, de unde tinerele urmau să fie preluate de o persoană de origine română.

În timpul controlului la frontiera Leuşeni-Albiţa, ofiţerii CCTP de comun cu angajații Departamentului Poliţiei de Frontieră au reținut suspecții.

În acest caz, a fos inițiată o cauză penală în baza art. 220 al.3 Cod Penal „Proxenetism”. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă privațiune de libertate de până la 10 ani. În prezent, suspecților le-a fost aplicată măsura preventivă-arestul, pe un termen de 30 zile.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *