(video) La Roland Garros 2014 s-au aflat semifinaliștii

rg-trophies
Foto:Trofeele Roland Garros. PC: irawati-subrata.blogspot.com

Turneul de Mare Șlem din Paris, Franța, se apropie de final. Favoriții turneului Rafael Nadal, la masculin și Maria Șarapova, la feminin, au avansat în semifinalele campionatului din Paris.

În sferturi, Rafael Nadal a trecut de conaționalul său David Ferrer, în 4 seturi, scor 4-6, 6-4, 6-0, 6-1. În semifinală liderul ATP va juca împotriva britanicului Andy Murray, care la rândul său l-a învins pe francezul Gaël Monfils, 6-4, 6-1, 4-6, 1-6, 6-0.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Novak Djokovic și Ernests Gulbis. Djokovic s-a impus cu 7-5, 7-6, 6-4 în fața canadianului de origine muntenegreană, Miloš Raonić. De cealaltă parte, letonul Ernests Gulbis este o relevație la Roland Garros-ul din acest an, după ce i-a eliminat pe Roger Federer și pe cehul Tomáš Berdych.

 

La competiția feminină în semifinale vor juca Simona Halep cu Andrea Petkovic și Maria Șarapova cu Eugenie Bouchard.

Românca Simona Halep a trecut în sferturi de rusoaica Svetlana Kuznețova, în două seturi, scor 6-2, 6-2, pentru a juca prima sa semifinală a unui turneu de Mare Șlem. Adversara sa din semifinale germanca de origine sârbo-bosniacă, Andrea Petkovic, s-a calificat după ce a învins-o pe italianca Sara Errani, cu același scor.

Favorita turneului din Paris, Maria Șarapova a avansat în semifinale după un meci greu jucat împotriva spaniolei de origine venezueleană Garbiñe Muguruza, scor 1-6, 7-5, 6-1. De cealaltă parte, canadiana Eugenie Bouchard a surclasat-o pe o altă spaniolă Carla Suarez Navarro, 7-6, 2-6, 7-5.

Ambele semifinale feminine se joacă astăzi, 5 iunie 2014.

Taguri: #tenis
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *