(video) Un tânăr de 18 ani a atacat cu o bâtă din lemn mai multe persoane la Ciocana

1_7
Foto:PC: Inspectoratul General de Poliție

Un tânăr în vârstă de 18 ani, originar din raionul Hânceşti, a fost reținut în flagrant delict de poliția Capitalei, după ce ar fi atacat cu o bâtă din lemn trei persoane în scara unui bloc de locuit din strada Petru Zadnipru al sectorului Ciocana.

Reţinerea suspectului a avut loc în dimineața zilei de 30 mai curent, în jurul orei 04:40. Victimele s-au dovedit a fi un bărbat de 32 ani şi două tinere cu vârstele de 28 şi respectiv 29 ani. Individul a reușit să-i deposedeze de genți în care se aflau bani, telefoane mobile şi alte bunuri materiale în valoare totală de 8.674 lei.

El a fost încătușat imediat și condus la inspectorat pentru audieri. Suspectul și-a recunoscut acțiunile criminale, motivând că avea nevoie de bani.

Totodată, tânărul a mai declarat despre două atacuri similare din data de 28 şi 29 mai, curent. Atunci, el ar fi atacat un tânăr în vârstă de 20 ani, pe strada Ion Dumeniuc, aplicându-i o lovitură cu bâta în regiunea capului, cu scopul de a-i sustrage telefonul mobil. O altă victimă, o tânără de 22 ani, a fost atacată la etajul doi al unui bloc de locuit din bulevardul Mircea cel Bătrân, fiind deposedată de telefon mobil în valoare de aproximativ 3.000 lei.

În timpul atacurilor individul purta cagulă şi acționa doar în primele ore ale dimineții. În urma perchezițiilor corporale, polițiștii au depistat asupra lui două telefoane mobile, bani şi cagula.

În privința lui au fost pornite două cauze penale pentru atacuri tâlhărești şi o cauză penală pentru jaf. Conform legislației penale în vigoare, bănuitul riscă închisoare de la 8 până la 10 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *