Playlist săptămânal de la Eugenia Turculeț

tumblr_mvr1e95Pzh1s2cl7bo1_500
Foto:(foto simbol) PC: tumblr.com

Eugenia pare o tânără ambițioasă și puternică, dar cu un interior dulce și fraged. Prin naturalețe, feminitate și cântecele de mai jos, ne demonstrează cum să rămâi puternic și imun la glumele pe care ni le face, uneori, viața. Audiție plăcută.

#1. Luni – High hopes, Kodaline
Luni este ziua în care speri să ai parte de ce e mai bun, dar te aștepți la ce e mai rău. Luni este ziua în care îți spui că azi te vei schimba, cea în care îți promiți că de acum încolo va fi mai bine, cea cu așteptări vrute mici, și cu speranțe mari în viitor.



#2. Marți – Walk Foo fighters

Marți este ziua în care (ne)cunoștințele îți dau o palmă peste față, cea după care știi că trebuie să înveți mereu, mai mult, mai bine. Marți este ziua în care viața îți oferă o lecție esențială, cea în care trebuie să te ridici indiferent cât de jos ai căzut.

#3. Miercuri – Oameni și locuri dragi, Furiosnails
Sună-ți prietenii și ieși cu ei în oraș, la un ceai, la un concert, la cinema sau pur și simplu la o porție de oxigen gratuit. Miercuri este ziua în care trebuie să revezi oamenii și locurile dragi și să fii recunoscător pentru tot ce ți-a fost oferit până acum.



#4. Joi – Crystalised the XX

Joi este ziua introspecției, cea în care te gândești la viață și la ceea prin ce treci. Evenimente, certuri, împăcări; joi este ziua în care tragi concluzii pentru binele tău.



#5. Vineri – French fries with pepper

Vineri este ziua în care, după o săptămâna obositoare, îți permiți să te destinzi, făcând ceea ce îți place. Este ziua în care descoperi că french fries pot fi și altfel decât cei pe care îi cumperi atât de des de la McDonald’s.

#6. Sâmbătă – Vance joy riptide
Probabil că nici tu nu mai ții minte când ai ieșit ultima dată din casă fără să știi unde pleci exact. Sâmbătă este ziua în care te provoc să te îndrepți spre gară și să cumperi un bilet spre un loc unde încă nu ai fost. Lucrurile interesante se află la exact un pas de la zona ta de confort.



#7. Duminică – What a wonderful world

Pentru că lumea e atât de frumoasă, pentru că oamenii sunt buni uneori și muzică e întotdeauna antidotul perfect pentru anihilarea apatiei, Louis Armstrong îți spune să te întorci spre natură, să privești împrejurimile cu ochi de copil, să râzi, să cânți și să te bucuri de viață.

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *