Atac armat la o bancă din Chișinau. Un angajat a fost împușcat mortal, alți doi răniți – spitalizați

20622488
Foto:PC: panoramio.com

Un angajat al Victoriabank a fost împuşcat mortal, vineri seară, în jurul orei 22:00. Alţi doi angajaţi din cadrul instituţiei a fost răniţi grav, după un atac armat în momentul în care cei trei au ridicat încasările de la filiala băncii din cadrul magazinului Metro din sectorul Râşcani al Capitalei.

Potrivit adevarul.md, unul dintre automobilele folosite de atacatori, un Volvo cu numărul de înmatriculare GE AV 129 ar fi fost descoperit la Durleşti. Cea de-a doua maşină implicată este o Škoda Fabia, de culoare gri, cu numerele de înmatriculare C RH 876 şi în ea s-ar afla persoane înarmate.

Poliţia caută acum mai multe automobile care au fost văzute pe camerele video de la Metro. Totodată traseele de ieşire din capitală, în special cele spre sudul ţării, cât şi spre regiunea transnistreană, au fost intens păzite de patrule, iar toate mașinile suspecte – verificate.

Atacatorii de la Metro au furat circa 500.000 de lei de la incasatori. Oamenii legii au deschis două dosare penale pentru omor și jaf armat. Dacă vor fi prinși aceștia riscă închisoarea pe viață.

Vezi aici noi detalii privind atacul armat la o bancă din Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *