Comedy Zebra Show: Pentru noi scena și umorul este ca un drog

581774_638994689490358_1040457549_n
Foto:PC: facebook.com/zebras.show

Dumitru Roman (Beton), Mihail Cerececea (Cerik), Sergiu Surugiu (Surugiu), Ruslan Șcarabnîi, Radu Grecu (Zajog), Eugen Gorgos, au oferit pentru #diez un interviu despre începutul activitatății lor și detalii curioase din culise.

Pentru Comedy Zebra Show politica rămâne un izvor nesecat de inspirație

Pentru noi scena și umorul este ca un drog: Dacă ai ieșit odată în scenă, mai vrei și mai vrei și mai vrei. Glumele izvorăsc din întâmplări cotidiene, iar politica rămâne sursa nesecată de inspirație, deși sunt câteva principii care trebuie respectate. De obicei, noi glumim în dependență de cum ne simțim sau de alte direcții în care avem experiență.

Publicul select a schimbat într-un mod subtil temele abordate în umor

Prima scenă pe care am urcat cu numele de Comedy Zebra Show, a fost cu 3 ani în urmă, într-un club de noapte și eram doar 4 persoane. Prețul inițial la primele concerte era de 10 lei și publicul puțin receptiv, însă aceasta a fost un început în cariera noastră, pentru că în scurt timp am ajuns la o componență de 14 persoane. Până în prezent am rămas doar 10, cei mai ‘rezistenți’.

Avem cel mai educat public posibil. El a crescut odată cu noi și am evoluat împreună. Din acest fapt, de fiecare dată, trebuie să fim mai buni decât o ediție anterioară. Oamenii publici și importanți care vin la evenimente au schimbat într-un mod subtil temele abordate în umor. Uneori glumele noastre devin ‘costisitoare’, au valorat o dată peste 1 mln. de lei (amenda pe care ar fi trebuit să o achităm prin judecată). Din cauza celor care se supără nu doar o dată a fost interzisă difuzarea Zebra Show. Artiștii se supără și ei, dar ne vizitează de fiecare dată și râd împreună cu noi. Din publicul monden fidel îi avem pe Olia Tira, Ion Rață, Pasha Parfenii (care este foarte așteptat la următoarele ediții), Ionel Istrati (unicul pe seamă căruia am făcut foarte multe glume și el nu se supără). Cel mai bun feedback a fost, credem, din partea Cristinei Scarlat.

“Suntem unicii care facem umor de calitate în limba română”

Comedienii care apar în ultimul timp tot mai des pe scenele din capitală nu sunt o concurență pentru noi, pentru că suntem unicii care facem umor de calitate în limba română. Noi doar ne bucurăm că tinerii au preocupații creative și care aduc doar bine societății. Iar noi îi încurajăm și îi susținem.

Ultimul Sunet va deveni o retrospecție umoristică datorită Comedy Zebra Show

Sâmbătă, 31 Mai, Primul Comedy în limba română te invită la o seară umoristică de ULTIMUL SUNET în clubul de noapte City, la ora 20:00.

Mai multe detalii pe pagina oficială a evenimentului.

 

PC: facebook.com/zebras.show
PC: facebook.com/zebras.show
PC: facebook.com/zebras.show
PC: facebook.com/zebras.show
PC: facebook.com/zebras.show
PC: facebook.com/zebras.show
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *