12 hituri în doar 3 zile. Cum au lucrat artiștii la Picnicul de Muzică 2014

tt
Foto:PC: Arhiva Kiss FM

Un flux continuu de idei, sound-uri, beat-uri, vibe-uri și rime. Toate au putut fi auzite la primul “Picnic de Muzică” organizat în Moldova. Kiss FM și de data aceasta a fost cu ochiul pe gașca de vedete și a urmărit cu mare interes ce s-a întâmplat acolo în perioada 21 – 23 mai.

S-a zâmbit, s-a creat, s-a cântat într-o zonă verde, aproape de oraș, unde nume cunoscute din lumea muzicii, atât interpreți, compozitori, deejay, cât și producători s-au întrunit pentru a lucra împreună la viitoarele hituri de radio.

Inițiatorul proiectului, compozitorul și producătorul – Andrei Tostogan, a declarat pentru Kiss FM la sfârșitul primei ediții a proiectului că are deja o nostalgie și un mic regret că a durat doar 3 zile.

„’Picnicul de Muzică’ nu a fost doar un pretext de entertainment, ci și un workshop eficient. Avem produse peste 12 piese, și asta doar în 3 zile, ce ne demonstrează încă o dată că lucrul în echipă este mult mai eficient! Totodată Picnicul de muzică a dat posibilitate tinerilor cu potențial să învețe de la cei care au mai multă experiență în domeniu, dar a fost de folos și pentru producătorii consacrați, care au avut oportunitatea de a-și alege noi oameni creativi în echipă.”

Mai rar întâlnim atâția colegi de breaslă socializând și lucrând împreună, mai mult decât atât, la iarbă verde, îmbrăcați casual. Așadar prima ediție a “Picnicului de Muzică” s-a desfășurat cu succes! Iar toți cei care au participat s-au ales cu energie pozitivă în urma lui.

„M-am bucurat că fiecare persoană, care a fost sunată să participe, a avut o reacție pozitivă, astfel am reușit să adun la ‘Picnicul de Muzică’ oameni talentați, open minded și dornici de a contribui în comun la crearea operelor muzicale”, a adăugat Andrei Tostogan.

În fotografii poate fi surprinsă atmosfera creativă de acolo și o parte din artiștii care au trecut prin studiourile improvizate la eveniment.

 

PC: Arhiva Kiss FM
PC: Arhiva Kiss FM
PC: Arhiva Kiss FM
PC: Arhiva Kiss FM
PC: Arhiva Kiss FM
PC: Arhiva Kiss FM
PC: Arhiva Kiss FM
PC: Arhiva Kiss FM
PC: Arhiva Kiss FM
PC: Arhiva Kiss FM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *