Lil Wayne a lansat “God Bless Amerika”, un nou videoclip controversat!

lil-wayne-god-bless-amerika-video-the-smoking-section
Foto:Un clip foarte controversat și cu un mesaj aparte. PC: smokingsection.uproxx.com

Lil Wayne a reușit să stârnească numeroase controverse încă de la lansarea teaser-ului pentru cel mai nou videoclip al său, “God Bless Amerika”. Acum, când l-a lansat deja oficial, controversele continuă.

Luni seara, Lil Wayne a lansat videoclipul piesei “God Bless Amerika”. Este un clip plin de imagini filmate în Hollygrove, New Orleans, locul nașterii artistului.

Comunitatea, încă devastată de efectele Uraganului Katrina (2005), servește drept o reamintire perfectă a tuturor eșecurilor pe care Guvernul le-a avut în a reabilita zonele afectate de monstruoasa furtună.

Aflat pe platourile de filmare ale acestui clip, Lil Wayne a facut o gafă de proporții. Celebrul rapper trebuia să filmeze un cadru în care avea un microfon în față, iar în spatele său, drapelul american. La un moment dat steagul a cazut, iar rapper-ul a continuat filmările și a început să calce steagul în picioare în timp ce cânta.

Gafa comisă de Lil Wayne în timpul filmărilor. PC: smokingsection.uproxx.com
Gafa comisă de Lil Wayne în timpul filmărilor. PC: smokingsection.uproxx.com

“God Bless Amerika” este cel mai nou single lansat de Lil Wayne și face parte de pe albumul intitulat “I Am Not A Human Being”. Controversatul videoclip a fost regizat de Eif Rivera.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *