30 de ani după gratii pentru autorul dublului asasinat din Hagimus

omor2
Foto:PC: aradon.ro

Tânărul de 20 de ani care, în ianuarie curent, a ucis o fată de 17 ani şi o femeie de 63 de ani, în satul Hagimus, raionul Căuşeni, a fost condamnat la 30 de ani de detenție, pentru tâlhărie, viol şi omor intenționat săvârșit cu o deosebită cruzime, anunță Procuratura Generală.

Atunci, fiind în stare de ebrietate, inculpatul a mers acasă la bătrână, a chemat-o la poartă, iar când femeia i-a deschis, a lovit-o cu un cuţit şi a doborât-o la pământ, după care a violat-o, i-a smuls cerceii şi inelul de cununie, a înjunghiat-o de câteva ori şi a aruncat cadavrul într-o râpă din apropierea casei.

Ulterior, acesta s-a deplasat acasă la fată, unde, sub pretextul de a o ajuta să înscrie muzică la telefonul mobil, a intrat în locuinţă şi a înjunghiat-o mortal, după care i-a smuls cerceii şi a furat mai multe bijuterii din aur din casă.

La mai puţin de o săptămână de la comiterea crimelor, autorul dublului asasinat a fost reținut. Poliţia a ridicat din casa acestuia articolele din aur furate de la victime. Fiind audiat de procurori, tânărul și-a recunoscut pe deplin vina.

Sentinţa este cu drept de atac.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *