La MoldMart găsim prima „văcuță de fier” din Moldova

collage3
Foto:Primul dozator de lapte pe piața din Moldova

Pe piața din Moldova a apărut primul dozator de lapte care oferă consumatorilor oportunitatea de beneficia de lapte proaspăt, produs în condiții naturale în fermele din Moldova. În Chișinău, aparatul poate fi găsit la MoldMart – primul târg al fermierilor și producătorilor autohtoni.

Laptele reprezintă pentru majoritatea dintre noi alimentul de bază, datorită calităților sale nutriționale deosebite. Care este însă cea mai sigură cale de a asigura consumul laptelui în forma sa naturală și proaspătă? Ultimele evoluții ale tehnologiei ne permit astăzi să beneficiem de aceste avantaje prin intermediul „văcuțelor de fier” sau automatelor de lapte.

Un astfel de dozator de lapte există acum și în Chișinău, la MoldMart, datorită unui fermier din satul Hîrtop, raionul Criuleni, care a reușit să mai instaleze un aparat de acest fel și în comuna Ciorescu.

 

20140522_104545
Prima „văcuță de fier” este acum la MoldMart

Nicolae Sprîncean, fermierul care a introdus pe piața moldovenească dozatorul de lapte, are o fermă de 60 de vaci de rasă cehă Simmental. Laptele conține de la 3 la 6% grăsimi și este un produs 100% natural, certificat și aprobat de Asociația Producătorilor Ecologici.

Dozatorul de lapte oferă consumatorului oportunitatea de a achiziționa un produs de calitate, în condiții de maximă igienă, la un preț avantajos. Aparatul este dotat cu recipiente speciale pentru depozitarea laptelui în celule frigorifice, care asigură păstrarea laptelui la o temperatură constantă de 4°C, conform standardelor europene privind depozitarea laptelui crud.

 

20140522_104601
Dozatorul îți oferă lapte proaspăt în condiții igienice

Dozatoarele de lapte se bucură de un succes real în toată lumea, întrucât scutesc consumatorul de riscul de a cumpăra doar etichete atrăgătoare și produse fără valoare. Laptele crud oferit de dozator este produs în ferme prin muncă zilnică asiduă și ajunge direct la consumatorii finali în forma lui naturală, proaspătă, garantând atât fermierului cât și cumpărătorului un preț corect și accesibil.

Vă așteptam la ModMart pentru a beneficia de serviciile dozatorului de lapte!

Mai multe detalii găsiți pe pagina MoldMart pe Facebook.

 

20140522_130234
Laptele oferit de dozator este un produs 100% natural
20140522_104708
Laptele de la dozator este aprobat de Asociația Producătorilor Ecologici
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *