(video) Trei minori au furat un cvadriciclu pentru a se plimba cu el

48638af773f03af726b0f00b0
Foto:PC: atv-de-vanzare.ro

Trei minori cu vârstele cuprinse între 12 şi 15 ani, domiciliați în capitală, au fost reținuți de către forțele de ordine din Chișinău, fiind suspectați de săvârșirea a două furturi de motorete.

Astfel în dimineața zilei de ieri, 14 mai, poliția a fost alertată de către un locuitor al capitalei care a declarat că, din ograda casei situată pe strada Grenoble, i-a dispărut cvadriciclul de model “Loncin 150” în valoare de aproximativ 1.000 de euro. Respectiv forțele de ordine au inițiat investigații speciale în acest context. Ulterior făptașii au fost identificați şi reținuti. Ei au recunoscut că unitatea de transport ar fi furat-o cu scopul de a se plimba. Incidentul s-ar fi produs noaptea, în jurul orei 01.00, după care au abandonat-o la o casă aflată în construcție din orășelul Codru.

Totodată polițiștii au stabilit că minorii ar fi încercat să răpească încă o motoretă din ograda altei case din sectorul Botanica, însă a intervenit paznicul. În această ordine de idei a fost intentată o cauză penală pentru furt. Potrivit legislației penale în vigoare, minorii riscă amenzi în mărime de la 6.000 la 20.000 lei închisoare de până la 4 ani.

Poliția nu exclude faptul că minorii ar fi fost implicați și în alte cazuri similare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *