Top 10 profesori de la ASEM

0078
Foto:Evaluez.eu, o platformă unde studenţii îşi evaluează profesorii din facultate PC: csie.ase.md

În caz că învăţaţi la Academia de Studii Economice, sau vă gândiţi să aplicaţi pentru studii acolo. Aceşti zece profesori sunt cei mai respectaţi de către studenţi conform Evaluez.eu

Conform site-ului evaluez.eu sunt înscrişi 449 profesori care au cursuri la Academia de Studii Economice. Nota medie a profesorilor din ASEM e 4.1 (din maximul de 5). Drept criterii de evaluare sunt luate următoarele: Claritate, Utilitate, Interes, Incoruptibilitate.

Top profesori de la ASEM

no-image-male#1. Ilarion Chistruga 

Catedra: Filosofie şi politologie

Nota medie: 5, din 26 evaluări

Unul din review-uri:

“Profesor demn de a se numi profesor în tot sens al cuvântului, este omul care m-a făcut să mă simt personalitate nu doar simplu individ. Mister Chistruga, mulţumesc că am avut ce să învăţăm de la Dvs.” 

 

zgardana
A. Zgardan, PC: facebook.com

#2. Alexandru Zgardan 

Catedra: Drept privat

Nota medie: 5, din 50 evaluări.

Unul din review-uri:

“Unul din primele nume care apar pe limba atunci când sunt întrebată ce profi buni am avut la facultate. O metoda eficientă de predare, cu studii de caz, exemple cotidiene, argumentare a celor spuse, idei inspirate, discutarea temelor actuale. Lecţiile dumnealui erau un moment de respiro de la atâta mediocritate care se întâlneşte în celelalte săli de la universitate. Mi-a plăcut şi modalitatea de testare; testele 1 şi 2 erau bazate pe studii de caz, care te puneau atât să citeşti literatura necesara, să pui în mişcare gândirea logică şi să te înveţi să îţi argumentezi poziţia, şi nu să înveţi pederost 15 conspecte pe care le uiţi a doua zi. Vă mulţumesc!”

 

natan
Natan Garştea PC: locals.md

#3. Natan Garştea 

Catedra: Investiţii şi Pieţe de Capital

Nota medie: 5, din 15 evaluări

Unul din review-uri:

“Profesor, specialist şi om cu litera mare. Posedă un bagaj de cunoştinţe pe care mulţi profesori luaţi împreună nu-l posedă. Are o logică excepţională. S-a simţit că citeşte foarte mult, e dezvoltat multilateral. Are simţul umorului, explică foarte simplu şi este incoruptibil. Daca am avea mai mulţi profesori ca Natan, am avea nişte specialişti de invidiat”

 

feuras
Eugenia Feuras PC: Moldova.cc

#4. Eugenia Feuraş 

Catedra: Teorie şi Politici Economice

Nota medie: 4,9, din 16 evaluări.

Unul din review-uri:

“Cea mai super profesoară din care le ştiu, explică atât de bine încât e ruşine să nu ai idee de teoria economică! Sunt norocoşi cei care au cu ea lecţii, la tesări e severă nu poţi copia, în schimb e foarte obiectivă!” 

 

Vitalie Cotelea PC: facebook.com
Vitalie Cotelea PC: facebook.com

#5. Vitalie Cotelea

Catedra: Cibernetică şi informatică

Nota medie: 4,9, din 20 evaluări

Unul din review-uri:

“Este un bun profesionist. Îndrumă studenţii să gândească logic. Dnl. Cotelea are o manieră aparte de a duce orele, pentru care este stimat mult de mine şi mulţi studenţi care îl cunosc.”

 

Nina Muntean PC: cips.ase.md
Nina Munteanu PC: cips.ase.md

#6. Nina Munteanu 

Catedra: Investiţii şi pieţe de capital

Nota medie: 4,9, din 19 evaluări.

Unul din review-uri:

“Profund respect pentru aşa profesoară. Cea mai onestă şi plină de omenie. Catedra IPC ar trebui să se mândrească ca vă are, mai ales şefa catedrei.” 

 

costas_ilie
Ilie Costaş PC: cie.ase.md

#7. Ilie Costas 

Catedra: Cibernetică şi informatică

Nota medie: 4,9, din 15 evaluări.

Unul din review-uri:

“Sunt mândră de profesorii pe care i-am avut la facultate. Domnul Costas este în continuare entuziasmat de munca sa şi de rezultatele pe care le obţin studenţii săi. Este o persoană foarte interesantă şi de la care multe putem învăţa …. dacă ne interesează! Căci d-lui nu-i plac studenţii leneşi şi nepăsători.”

 

coseleva
Natalia Coseleva PC: ase.md

#8. Natalia Coselev 

Catedra: Teorie şi Politici Economice

Nota medie: 4,9, din 12 evaluări.

Unul din review-uri:

“Profesoară foarte interesată în această disciplină, se străduie ca toată lumea să înţeleagă, aduce mereu exemple noi şi utile, cere mult însă merită aceasta. Am avut noroc cu aşa profesor ” 

 

no-image-female#9. Valentina Calmâş 

Catedra: Merceologie şi Comerţ

Nota medie: 4,9, din 10 evaluări.

Unul din review-uri:

“O Profesoară extraordinară. Dedicată in totalitate obiectului, severă atât cât e bine şi util pentru a face studenţii să înveţe şi să vină pregătiţi la orele ei. Corectă în procesul de apreciere al cunoştinţelor (aş spune de multe ori chiar generoasă spre a motiva studentul spre mai mult). Bravo. După părerea mea e cel mai bun profesor din cadrul Catedrei Merceologie şi Comerţ”. 

 

no-image-male#10. Adrian Tataru 

Catedra: Statistică şi Previziune Economică

Nota medie: 4,9, din 10 evaluări.

Unul din review-uri:

“Foarte bun profesor, explică totul clar, la examen a eliberat pe cei cu 9 şi 10 la testări”

Cei mai buni şi cei mai puţini buni profesori de la ASEM îi poţi găsi aici: Evaluez ASEM, unde de asemenea puteţi evalua profesorii care v-au învăţat la facultate.

Taguri: #ASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *