Gustați cele mai bune vinuri albe și rosé la Vernisajul Vinului 2014

1797405_702417943135547_2734612746724640970_n
Foto:Cea de a VI ediție a Vernisajului Vinului va avea loc pe 15 mai PC: Vernisajul Vinului

Pe 15 mai 2014 vinăriile din Moldova și persoanele pasionate de cultura vinului vor participa la tradiționalul eveniment “Vernisajul Vinului”, în ediția de primăvară dedicată vinurilor albe și rosé ale Moldovei.

Vinurile albe și rosé vor da tonul ediției de primăvară a Vernisajului Vinului (VI)

În cadrul Vernisajului Vinului 26 de producători vinicoli din țară vor prezenta peste 100 de vinuri, iar oaspeții vor avea ocazia să participe la masterclass-uri dedicate inițierii în arta degustării vinului.

Într-o ambianță relaxantă, cu muzică live interpretată de Jazz Band MAXGroup & Vitaly Machunsky, participanții vor vota vinul preferat, alb sau rosé, iar vinurile care vor acumula cele mai multe voturi vor fi premiate cu distincțiile “Vernisajul în Alb” și “Vernisajul în Roz”.

Fiecare oaspete al Vernisajului va primi în dar, în schimbul biletului, un pahar de degustare cu logo-ul brandului național Wine of Moldova.

Vernisajul Vinului este la a șasea ediție și a devenit în timp, un reper pentru industria vinicolă autohtonă, dar și un eveniment mult așteptat de consumatorii de vin.

La edițiile precedente ale Vernisajului au participat peste 600 de oaspeți, dar și reprezentanți ai guvernului și autorităților publice.

Începând cu acest an, Vernisajul Vinului este organizat de către Oficiul Național al Viei și Vinului, împreună cu Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri din Moldova, cu suportul proiectului USAID CEED II, al programului Filiera Vinului și ITC Summit Moldova 2014.

Vernisajul Vinului va avea loc în incinta Leogrand Convention Center, pe data de 15 mai 2014, începând cu ora 18:30. Biletele de participare sunt la prețul de 120 lei, în vânzare online și de la organizatori (0 22 24 21 13).

Mai multe detalii pe pagina de Facebook: Vernisajul Vinului

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *