Halle Berry s-a căsătorit

10-24-12-Halle-Berry-Olivier-Martinez-at-the-Los-Angeles-premiere-Cloud-Atlas-at-Graumans-Chinese-Theatre-Hollywood-972×1400
Foto:Halle și Olivier și-au jurat ieri dragoste veșnică în cadrul unei ceremonii private desfășurate la Chateau des Conde de lângă Paris. PC. usmagazine.com

Să fie a treia oară cu noroc pentru Halle Berry? Actrița premiată cu Oscar pentru prestația ei din “Monster’s Ball” a ajuns pentru a treia oară la altar, ieri, alături de Olivier Martinez.

Halle Berry și Olivier Martinez au devenit, de ieri, soț și soție. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii private desfășurate la Chateau des Conde, un castel situat la o oră de condus de Paris.

Olivier Martinez și Halle Berry și-au dorit o ceremonie restransă, la care au luat parte în jur de 60 de persoane. Actrița este însarcinată în luna a șaptea, urmând să aducă pe lume un baiețel, primul copil al cuplului.

Berry a anunțat că este însărcinată în luna aprilie, considerând acest lucru o minune, având în vedere că are deja 46 de ani. Berry mai are o fiica în vîrstă de cinci ani, Nahla, nascută în urma relației ei cu Gabriel Aubry.

Actrița este însărcinată în luna a șaptea, urmând să aducă pe lume un baiețel, primul copil al cuplului. PC: usmagazine.com
Actrița este însărcinată în luna a șaptea, urmând să aducă pe lume un baiețel, primul copil al cuplului.
PC: usmagazine.com

Olivier Martinez si Halle Berry s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei “Dark Tide”, în 2010, și s-au logodit în primavara lui 2012.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *