Top știri din 12 mai

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole de pe #diez din 12 mai 2014. PC: colaj #diez

Viitorii conducători ai lumii, viața la 20 de ani, Fete pe Biciclete și muzică bună în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 12 mai 2014.

#1. 9 bebeluși care vor conduce lumea

Această primăvară a fost plină de vești minunate că noi și noi cupluri cunoscute au devenit părinți. În cinstea Zilei Mamelor, ce a avut loc săptămâna trecută, a fost creată o listă a 9 copii ce în curând vor conduce și vor schimba lumea.

#2. Tânăr și dezorientat: 20 de lucruri pe care trebuie să le înțelegi la 20 de ani

Pentru că tinerețea este perioada în care ne clădim cele mai mărețe planuri și vise, riscul de a greși în încercarea de a le atinge este unul destul de mare. Fiecare generație comite gafele ei, însă există și greșeli la care sunt predispuși majoritatea tinerilor aflați în preajma vârstei de 20 de ani.

#3. Fete pe biciclete – un eveniment urban cu și despre fete cochete

Duminică, 11 mai, fetele cu atitudine, au urcat pe biciclete și au parcurs aproape 10 km prin centrul capitalei.

#4. Interviu cu Andrei Glavan – comedianul care face muzică

Andrei Glavan este un personaj foarte talentat: pe lângă juridică, informatică, matematică și teatru face muzică și îi iese perfect. Vorbește despre muzică cu multă dragoste și dăruire, aceleași calități le desprindem și din prestațiile sale.

#5. Tânărul jurnalist din Moldova, Mircea Mitrofan, a fost premiat în România

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a stimulat creaţia jurnalistică în cadrul unei competiţii profesionale. Mircea Mitrofan, jurnalist din Republica Moldova, a câștigat Premiul II la categoria presă online. Tânărul a participat cu interviul „Am fost împuşcat cu gloanţe de cauciuc”.

#6. A început Recensământul populaţiei şi al locuinţelor din Moldova

Recensământul se va desfășura în perioada 12-25 mai pe teritoriul Republicii Moldova, au fost prezentate 4 chestionare aprobate: chestionar Clădire, Locuință, chestionar Persoană, chestionar Spațiu colectiv de locuit, chestionar pentru persoană cu ședere temporară de până la 12 luni.

#7. Playlist săptămânal de la Sergiu Rusu

Sergiu Rusu este unul din tinerii din Moldova cu foarte mare potențial, și nu doar îl are, dar îl și folosește, ajungând să fie unul din oamenii importanți și pe care te poți baza de la Moldcell.

#8. Tania Cerga a lansat piesa “Doar noi”

Astăzi a fost lansată o piesă, cu un mesaj frumos, ce descrie o dragoste infantilă și deosebită. Audiție plăcută!

#9. Cum ar arăta lumea ta fără aplicațiile instalate pe telefon?

Vrem, nu vrem, dar trăim într-o lume foarte tehnologizată, iar uneori devenim captivi acestei lumi. Ne creăm o lume proprie prin tehnologiile de ultimă oră. Uităm astfel să interacționăm „pe viu” cu prietenii noștri și să ne bucurăm de micile plăceri pe care ni le oferă ziua de azi.

#10. Referendumul din Donețk și Luhansk: 89% pro alipire la Dnepropetrovsk

Prezența la vot în cadrul referendumului de aderare la Dnepropetrovsk, din Luhansk și Donețk, desfășurat duminică, 11 mai, a constituit 81% din populație.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *