(foto) Un tânăr a furat motocicleta pe care vroia să o cumpere

img_20140506_124250
Foto:Un hoț de motocicletă reținut de polițiști PC: politie.gov.md

Un tânăr de 22 de ani, locuitor al satului Băcioi, Chișinău a ajuns pe mâna poliției după ce a furat o motocicletă de model Honda, de culoare albă, anul fabricării 2012.

Furtul s-a produs săptămâna trecută în apropierea intersecției satului Buțeni, raionul Hîncești, pe traseul R-33 Chișinău-Hîncești. Motivând că dorește să procure o motocicletă, bănuitul a convins proprietarul de 22 de ani, locuitor al satului Cărpineni să-i permită să o testeze tehnic. După ce a urcat la volanul motocicletei, suspectul a plecat în direcția municipiului Chișinău și nu a mai revenit.

Angajații Inspectoratului Național de Investigații în conlucrare cu poliția din Hîncești au identificat tânărul, în locuința căruia au depistat motocicleta furată. Interogat de polițiști, tânărul a spus că a văzut anunțul de vânzare a motocicletei pe un site de publicitate, după care s-a hotărât să o fure.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației, persoanele culpabile de săvârșirea unei escrocherii, riscă o amendă în mărime de până la 1.000 de lei sau privațiune de libertate de până la 3 ani.

 

img_20140506_124250
Un hoț de motocicletă reținut de polițiști PC: politie.gov.md
img_20140506_124517
Un hoț de motocicletă reținut de polițiști PC: politie.gov.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *