Ultimele grupe de Limbă Engleză a lunii MAI la “Oratorica”!

oratorica

E bine știut că în prezent limba engleză ne poate deschide ușile în cele mai de succes companii, precum și în majoritatea țărilor lumii. Indiferent de scop – călătorii, studii, serviciu sau pur și simplu dezvoltare personală – studierea limbii engleze este una din cele mai înțelepte alegeri pentru fiecare.

Centrul de Limbi Europene ORATORICA oferă cursuri intensive de limbă engleză și italiană la cel mai avantajos preț. Deja de câțiva ani Centrul nostru instruiește doritorii de a studia limba străină aleasă eficient și în timpi rapizi.

Orarul lecțiilor este flexibil. Materialele didactice utilizate pe parcursul cursului sunt unele din cele mai eficiente folosite în Europa. Profesorii cu studii superioare obținute atât în Republica Moldova cât și peste hotare vor avea grijă ca fiecare student să obțină cunoștințele necesare în limba engleză.

Un curs de limbă engleză generală oferit de Centrul nostru durează 7 săptămâni și puteți opta pentru modulul de weekend sau cel din timpul săptămânii.

Indiferent de vârsta pe care o aveți și de nivelul cunoașterii limbii de studiu alese, Oratorica vă poate ajuta în aspirațiile voastre. Noi îți garantăm sută la sută însușirea limbii predate. Vino la ore, regulat fă temele pentru acasă și noi îți garantăm succesul, iar dacă la finele cursului nu obții rezultatele scontate conform nivelului de studii, noi îți reîntoarcem integral suma achitată.

Locurile în grupe sunt limitate și din acest motiv vă așteptăm cât mai curând în oficiul nostru pentru testări și înscrieri în grupe.

Pentru mai multe informații vă rugăm să apelați numărul 060 73 55 33.

„Fericirea este atunci când alții te înțeleg”

Cu drag,
Echipa ORATORICA
Str. Decebal 139, (în incinta Institutului de Instruire Continuă), et. 3, of. 317.

Mai multe detalii pe http://curs.oratorica.md/

P.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *