Playlist săptămânal de la Sergiu Rusu

sergiusmile
Foto:Sergiu zâmbește atunci când ascultă muzică bună PC: Arhivă personală

Sergiu Rusu este unul din tinerii din Moldova cu foarte mare potențial, și nu doar îl are, dar îl și folosește, ajungând să fie unul din oamenii importanți și pe care te poți baza de la Moldcell. Se implică în ceea ce crede că aduce un plus de valoare și nu-i place să se plictisească. Iată recomandările lui muzicale din această săptămână de mai.

(Toate cântecele le vedeți mai jos în playlist-ul de pe YouTube)

#1. LUNI: Caribou – Sun

Începem săptămâna pe o notă pozitivă, cu un pic de gimnastică solară de la canadianul Daniel Victor Snaith, tot el Caribou. Un videoclip care trezește și dezmorțește, ca și muzica de altfel.

#2. MARȚI: Mr. Oizo – Flatbeat

Marți continuăm să gândim la fel de pozitiv. Ne vine în ajutor „Flat Eric”, vestita păpușă a celor de la Levi’s, căreia Mr. Oizo a decis să-i dedice un cântecel, ajuns hit în deja îndepărtatul 1999.

#3. MIERCURI: Gândul Mâței – Kotlete

Miercuri revenim cu picioarele pe pământ. Ba mai mult, ne scufundăm de-a binelea în realitățile autohtone cu super-hitul „Goroh cu cotlete” al celor de la Gândul Mâței. Inspirate versuri! La o analiză atentă, vei vedea că mai ascund și un mesaj. Apropo, poți vedea cum au evoluat cei de la Gândul Mâței de la 2000 încoace, dacă pui mâna pe noul lor album „Generația în Blugi”.

#4. JOI: Nouvelle Vague – Dance with me

Aproape de sfârșitul săptămânii începem să ne gândim pe cine invităm la dans în weekend. Dacă aveți astfel de gânduri vă recomand romanticul, dar totuși energicul „Dance with Me” de la Nouvelle Vague.

#5. VINERI: Lesley Gore – It’ my party 

Ziua de vineri e… da toți știu. E party și e destindere. Vineri putem chiar și plânge de fericire, de fapt putem face tot ce ne dorim fiindcă avem înainte două zile lungi de weekend. Ne-o confirmă Lesley Gore din îndepărtatul 1962. Pe-atunci oamenii tot o ardeau bine.

#6. SÂMBĂTĂ: Paraziții – Instigare la cultură 

Azi e timp, pe lângă toate, pentru o carte. Deci dacă e timp, citește o carte! Iar dacă nu-ai chef, ascultă-i pe Paraziții. Ei au o listă bibliografică pe cinste.

#7. DUMINICĂ: Wanda Jackson – Funnel of love

Duminică ne odihnim. Și ce poate fi mai relaxant decât un film bun. Wanda Jackson, cu al său Funnel of Love se pliază perfect pe o astfel de dispoziție. E soundtrack-ul noii capodopere a lui Jim Jarmusch „Only lovers left alive”.

*BONUS: Isaac Delusion – Midnight Sun

O săptămână trebuie să înceapă și să se termine cu soare

Sergiu speră că v-au plăcut cântecele și așteaptă și el recomandări PC: Arhivă personală
Sergiu speră că v-au plăcut cântecele și așteaptă și el recomandări PC: Arhivă personală
Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *