(video) Un student al Universității Agrare a fost găsit mort în preajma instituției

2omor
Foto:Cadavru descoperit în șanț PC: evz.md

Un student al Universității Agrare a fost găsit mort într-un șanț din apropierea străzii Mihai Viteazul, din sectorul Râşcani al Capitalei.

În timp ce poliţiştii susţin că tânărul de 24 de ani, fiind în stare de ebrietate, a căzut în canal, rudele nu cred nici în ruptul capului într-o astfel de versiune. Spun că, cel mai probabil, băiatul a fost bătut până şi-a dat suflarea şi apoi a fost aruncat în şanţ pentru ca nimeni să nu-l găsească, ne informează Jurnal.md.

Totul s-ar fi întâmplat acum două zile. Potrivit rudelor, tânărul, împreună cu iubita sa, ar fi mers la o zi de naştere, iar apoi ar fi chemat un taxi pentru a ajunge la unul dintre căminele Universităţii Agrare, unde erau cazaţi. Pe drum, băiatul i-ar fi spus taximetristului că nu are de gând să plătească pentru călătorie, aşa că şoferul a oprit maşina şi i-a rugat să coboare. Iubita victimei ar fi povestit că la scurt timp după ce taxiul a plecat, de ei s-a apropiat o maşină din care ar fi coborât doi indivizi.

După aproximativ o jumătate de oră, ea s-ar fi întors, dar iubitul ei nu mai era acolo. A doua zi, văzând că tânărul nu apare, fata i-ar fi anunţat familia. Apropiaţii băiatului au alertat poliţia. Cadavrul a fost descoperit însă de fratele şi un verişor de-al victimei. Părinţii băiatului, originar din raionul Sângerei, sunt şocaţi de cele întâmplate. Poliţiştii spun că nu este vorba despre un caz de omor.

Tânărul era în ultimul an la facultatea de Cadastru şi Drept a Universităţii Agrare, iar peste câteva săptămâni trebuia să susţină teza de licenţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *