Cauzele izbucnirii incendiului de la ”La Roma Club”

incendiu-la-restaurantul-la-roma-club-din-capitala-1373316398
Foto:Incendiu la restaurantul „La Roma Club”, situat pe str. Albișoara din sectorul Râșcani al Capitalei PC: unimedia.info

Cauza incendiului de la La Roma Club conform declaraţiilor unui martor care a fost prezent acolo, în seara producerii incidentului.

Conform unor surse incendiul care a izbucnit pe acoperișul localului s-a produs din neatenția unui tânăr care era stagiar la ”La Roma Club” pe post de barman.

Acesta a mers la mansardă ca să aducă un recipient cu lichid inflamabil folosit pentru cocktail-urile care flambează.

Deoarece în mansardă nu era lumină , el a apelat la brichetă, ca să poată vedea şi găsi recipientul pe care îl căuta. În momentul aprinderii brichetei s-a produs o explozie şi a izbucnit incendiul. Tânărul s-a ales cu 80 la sută din corp acoperit de arsuri.

Barmanul care încerca să-l ajute are mîinile arse până la coate.

Conform Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, laboratorul experimental antiincendiar a înaintat versiuni care au dus la izbucnirea incendiului, produs în seara zilei de 8 iulie.

În urma cercetării locului incendiului, specialiştii au înaintat mai multe versiuni, iar o cauză finală va fi inclusă într-o încheiere întocmită de reprezentanţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale.  Specialiştii urmează să stabilească cauza incendiului după ce vor fi examina trei versiuni, dintre care scurtcircuitul electric, defecte ale echipamentului electric şi imprudenţa cu focul.

Până a apărea versiunea oficială a cauzei incendiului, din cele declarate de martorul de la La Roma Club şi din versiunile laboratorului experimental antiincendiar, cauza ar fi imprudenţa cu focul.

Revenim cu detalii.

Taguri: ##diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *