(video) Analistul politic Oazu Nantoi a apărut cu cagula pe cap și arma în mână

Screenshot_1
Foto:Oazu Nantoi, PC: captură video Youtube/ Român moldovean, înstrăinat de Patria-Mamă

Analistul politic, Oazu Nantoi a ales o metodă neobișnuită pentru a transmite telespectatorilor postului Moldova 1, un mesaj, în care îi îndeamnă la unitate și consolidare națională.

Analistul politic a apărut într-o cagulă îmbrăcată pe cap, cu o armă în mână și o bâtă în altă mână. Pe obiectele care le ținea erau legate panglici ale „Sf Gheorghe”.

„Cred că vine momentul când trebuie să stăm strâmb și să gândim drept – unde pe continentul european este înțelegere, pace, stabilitate, înțelegere între popoare, și de unde vine războiul, de unde vine ura? De unde vine omul cu cagula și cu acest instrument? Avem de ales. Haideți să gândim”, a menționat Oazu Nantoi.

Nantoi s-a exprimat indignat despre vizita lui Rogozin de 9 mai la Tiraspol și evenimentele din Odesa.

„Acei 150 de consăteni ai mei care nu s-au întors de la război, acei unchi de ai mei care au luptat la război nu au murit și nu au luptat pentru ca Rogozin să-și bată joc de noi, de cetățenii Republicii Moldova, la noi acasă, nu au murit pentru aceea ca trupele ruse să se afle ilegal pe teritoriul republicii Moldova”, a menționat Nantoi.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *