Orlando Bloom – o nouă stea pe Walk of Fame

Orlando-Bloom-Flynn-Hollywood-Walk-Fame
Foto:PC: eonline.com

Orlando Bloom a primit o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles. La ceremonie au participat numeroase vedete, dar şi fiul în vârstă de trei ani al starului.

Steaua dedicată actorului britanic în vârstă de 37 de ani este  a 2.521-a de pe Walk of Fame și se află într-una dintre cele mai prestigioase zone ale celebrului bulevard, în apropiere de legendarul Chinese Theatre, relatează one.ro

Actorul Forest Whitaker, care a jucat alături de Orlando Bloom în filmul “Zulu” din 2013, şi regizorul David Leveaux, care l-a dirijat pe actor într-o recentă producţie a spectacolului “Romeo şi Julieta” pe Broadway, au asistat la această ceremonie. Flynn, fiul său, a atras toată atenţia, fiind primul care a pus piciorul pe steaua dedicată tatălui, imediat după dezvelirea acesteia.

“Mulţumesc fanilor, pentru că, sincer, fără voi eu nu aş fi aici. Mulţumesc tuturor, mulţumesc mult. Este o mare onoare”, a spus Orlando Bloom.

Starul britanic a jucat şi în franciza foarte profitabilă “Piraţii din Caraibe”, alături de Johnny Depp.
Orlando Bloom va putea fi văzut pe marile ecrane la sfârşitul acestui an în cel de-al treilea film din trilogia “Hobbitul”.
În 2013 Orlando s-a despărțit de îngerașul Victoriei Secret – Miranda Kerr.

PC: aceshowbiz.com
PC: aceshowbiz.com
PC: aceshowbiz.com
PC: aceshowbiz.com
PC: aceshowbiz.com
PC: aceshowbiz.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *