Cum să te comporți la o întâlnire cu zodiile

first-date
Foto:PC: lifehack.org

Mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi își va puncta căutarea unui partener printr-o serie de întâlniri amoroase. Indiferent de spațiul ales pentru rendez-vous, public sau privat, cafenea, club sau parc, tot felul de femei și bărbați singuri, care își doresc o viitoare relație, vor trece prin momente mai mult sau mai puțin bune, penibile sau înălțătoare deopotrivă.

Pentru a ne păzi de aceste mici pericole și pentru a asigura un succes maxim întâlnirii, e bine să cunoaștem câteva trăsături de comportament ale zodiilor și modul în care acestea se afișează pentru prima dată în fața unui potențial partener, scrie Elle.ro.

La prima întâlnire, Berbecul poate fi impresionat de un eveniment select. Dacă reușești să îl aduci într-o sală de teatru sau să cumperi bilete la o gală de film, poți reuși ușor să-i intri pe sub piele. Dacă întâlnirea ia forma unei întreceri, fie că e vorba despre un concurs de dans sau unul de băut, Berbecul va concura pentru titlul de vedeta serii iar tu, persoana care l-a invitat, vei primi din partea lui o imensă bilă albă.

Taurul, fiind un animal “domestic”, e bine să-l ții cât mai aproape da casă. Nu încerca să-i propui o întâlnire într-un spațiu aglomerat, pentru că el va refuza cu siguranță. Cel mai bine este să-l inviți la tine pentru o cină romantică, unde el se va simți în largul lui. Iar dacă vrei să faci ceva mai palpitant, îl poți lua cu tine la un sfârșit de săptămână, undeva la marginea unei păduri, pentru un picnic în doi.

Gemenii sunt vorbăreți și, prin urmare, o întâlnire cu un nativ al acestei zodii trebuie să poarte, neapărat, această amprentă. Invită-l într-un loc liniștit, unde veți putea discuta în liniște despre o sumedenie de lucruri, de la animale de companie până la originea universului. Va fi cu siguranță încântat.

Fiind o persoană liniștită, Racul are nevoie de un spațiu intim în care să se desfășoare. Nu încerca să îl inviți la concerte sau prin cluburi, pentru că nu e genul lui. Mai bine, ia-l de mână și du-l într-o cafenea liniștită, într-un separeu ascuns, unde el se va simți bine iar tu vei primi toată atenția pe care ți-o poate oferi acest nativ.

Pentru că Leul are gusturi rafinate, cel mai bine ar fi ca la o primă întâlnire să-l duci într-un restaurant bun. Fă o rezervare din timp pentru o masă de două persoane și lasă-l să-și împlinească aspirațiile gastronomice. După aceea, vei vedea cât de recunoscător poate fi un Leu care are burta plină.

Fecioarele, cu un plus de nonconformism față de celelalte zodii, vor aprecia o întâlnire ieșită din comun. Iar dacă tot vrei să ai o relație cu o Fecioară, e bine ca la prima întâlnire să-i propui să faceți un lucru mai neobișnuit, fie că vorbim despre o excursie planificată pe moment la un târg de antichități dintr-un oraș vecin, fie că ne gândim la o plimbare cu bicicleta în afara orașului. Va aprecia cu siguranță.

Pentru că este deosebit de pretențioasă, Balanța poate fi impresionată cu greu. Atunci când stabilești o întâlnire cu o Balanță, fii atent(ă) la fiecare detaliu. Indiferent dacă este vorba despre o cina romantică sau o simplă întâlnire la o cafenea, dacă totul va fi pus la punct, Balanța îți va cădea în mreje.

Dorințele Scorpionului sunt foarte greu de intuit și, prin urmare, cine reușește să anticipeze preferințele lui de moment, va crește enorm în ochii nativului. Atunci când pregătești o întâlnire cu un Scorpion, încearcă să prinzi o idee de-a lui și, dacă reușești apoi să o dezvolți și să i-o servești frumos ambalată, îl vei cuceri.

Săgetătorul pare să fie tot timpul în mișcare. De aceea, o întâlnire într-un restaurant liniștit, în care nu faceți decât să stați la masă privindu-vă permanent în ochi, îl va plictisi. Cel mai bine e să-i propui o scurtă plecare la munte sau participarea la un festival cultural, o plimbare pe jos prin oraș sau cu bicicletele prin parc. Va accepta.

Dacă inviți un Capricorn la film, ai grijă ca filmul să fie bun. Dacă îl inviți la un restaurant, ai grijă ca restaurantul să aibă în meniu ceva special. Documentează-te înaintea întâlnirii, citește recenzii, adună informații. Numai așa îl vei putea provoca la conversație după aceea, impresionându-l cu cunoștințele pe care le deții.

Vărsătorul este mereu în căutare de ceva nou. Dacă vrei să-l cucerești, încearcă să-l inviți la o expoziție interesantă de fotografie sau la un târg de produse electronice. Pe de altă parte, e bine să mai inviți și alți prieteni comuni la întâlnirea voastră, pentru că Vărsătorul este un “animal” social și va aprecia prezența unui grup mai mare de persoane.

Pentru a descoperi un Pește, trebuie să ai puțină răbdare. Chiar dacă îl inviți în prima fază la un concert sau îi propui să vedeți un film bun împreună, după aceea va trebui să îi oferi un spațiu liniștit în care să puteți discuta despre misterele universului sau, de ce nu, chiar despre viitorul vostru împreună.

Prin urmare, dacă vrei să nimerești ținta din prima, încearcă să afli ce zodie este viitorul tău partener de întâlnire și ai grijă cum iți planifici primul rendez-vous cu el. Mult succes!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *