Un tânăr a încercat să ajungă în Ucraina cu paşaportul prietenului

0bbcda499da70fe7541225752202ab81
Foto:PC: Poliția de frontieră

Polițiștii de frontieră au identificat un tânăr din orașul Rîbniţa care intenționa să ajungă ilegal în Ucraina în baza pașaportului străin, pe care l-a primit cu “împrumut” de la prietenul său.

Moldoveanul în vârstă de 29 de ani a fost descoperit, în această dimineață, la punctul de trecere Palanca, unde s-a prezentat la ieșirea din ţară cu un pașaport eliberat pe numele unui locuitor al orașului Căuşeni.

Cu ocazia efectuării formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că între persoana prezentă în punctul de trecere şi cea din fotografia aplicată în documentul de călătorie existau vizibile diferențe de fizionomie, fapt pentru care au fost demarate cercetările şi stabilită adevărata identitate.

În cadrul investigațiilor, bărbatul a recunoscut că pașaportul nu-i aparține, al său fiind lăsat în gaj pentru careva datorii. La fel, conform declarațiilor, tânărul a făcut rost de document la o petrecere, unde un prieten s-a oferit să il “împrumute”.

Pașaportul a fost ridicat, cazul fiind în continuare cercetat de către ofițerii Secției investigații speciale din cadrul Direcției regionale Est.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *