Top știri din 21 aprilie

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole de pe #diez pe 21 aprilie 2014. PC: colaj #diez

Ce trebuie să faci până la 30 de ani, cum să slăbești după Paști și ce asculți săptămâna asta? Răspunsurile le găsești în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 21 aprilie 2014.

#1. 12 lucruri pe care să le faci înainte de împlini 30 de ani

Călătorește singur, uită de telefon sau ia cina cu cineva care nu e genul tău sunt câteva lucruri din categoria „Trăiește clipa”. Vezi și altele pe care le poți adăuga la aventura vieții tale, astfel încât să ai amintiri dintre cele mai interesante.

#2. 19 sfaturi cum să slăbești după Paști

Mesele de sărbători, prilej de voie bună alături de cei dragi şi de feluri delicioase de mâncare, au uneori şi efecte mai puţin plăcute: kilogramele în plus. Lista următoare conţine sfaturi şi sugestii de la experţi pentru a slăbi eficient după întâlnirea tradiţională de Paşte cu drobul, carnea, ouăle şi cozonacul cărora cu greu le putem rezista.

#3. Playlist săptămânal de la Ana Busuioc

Ana a ajuns la noi în vizor datorită colegei noastre de la monden, Virginia Gîrbu. Ea zice că “Annie” are gusturi bune și că merită să împărtășească playlistul cu cititorii #diez. Voi ce părere aveți?

#4. Un nou concept de iPhone 6

Un nou concept de iPhone 6 scoate la iveală un design superb ce include un display aproape edge-to-edge și o carcasă mată cu margini lucioase.

#5. Festivalul Coachella 2014: muzică și modă

Încă din 1999, de la prima ediție a festivalului în Coachella Valley – California, locul s-a umplut de oameni cu veleități artistice reale, oameni ce combinau hainele într-un mod absolut fantastic, devenind puncte de atracție la fel de importante precum artiștii în sine.

#6. Prima copertă americană pentru tânăra Lorde

Lorde, în vârstă de 17 ani, originară din Aukland, Noua Zeelandă, a atras atenția celei mai cunoscute reviste mondene pentru adolescenți din Statele Unite. Astfel tânăra va apărea pentru prima dată pe coperta revistei “Teen Vogue”, ediția lunii mai.

#7. Obama nu are timp pentru petiția imigrantului Bieber

Vă amintiți de petiția care aduna semnături pentru deportarea interpretului canadian, Justin Bieber, din America? Aceasta a adunat peste 200.000 de adepți și urma să primească un răspuns din partea Casei Albe. Iată reacția oficialilor americani.

#8. Luptăm cu șomajul în rândul tinerilor cu ajutorul jocului online “Youth@Work”

În premieră pentru Republica Moldova, la 7 aprilie 2014 va fi lansat jocul online “Youth@Work”. Proiectul este implementat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) în colaborare cu Colegiul Emerson din Statele Unite ale Americii şi cu sprijinul financiar al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și UE.

#9. Echipa de filmare din “Game of Thrones” în stilul Annie Leibovitz

Fanii “Game of Thrones” se pot bucura de o mini-serie de fotografii ale eroilor, și nu doar, din faimoasa epopee a lui George R.R. Martin.

#10. Iepurașii de Paști tatuați

Posibil că de câțiva ani nu mai credeți în Iepurașul de Paști, însă puteți să vă bucurați privirile cu persoanele ce poartă măștile unor iepurași.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *