Strada Alecu Russo reconstruită pe jumătate

Untitled
Foto:Lucrările de reconstrucție sunt plină desfășurare PC: Igor Vrabie/UNIMEDIA

Primăria municipiului Chişinău informează despre stadiul de realizare a lucrărilor de reconstrucţie a străzii Alecu Russo. Până în prezent, a fost efectuat mai mult de jumătate din volumul total de lucrări, în sumă de peste 10 milioane lei.

La etapa actuală se desfăşoară lucrări de consolidare şi lărgire a carosabilului în perimentrul străzilor Meşterul Manole şi Mihail Sadoveanu. De asemenea, a fost finalizată reconstrucţia reţelelor electrice şi a iluminatului stradal pe o parte a carosabilului, potrivit direcţia relaţii publice a Primăriei.

Totodată, în stadiul de finalizare se află lucrările de proiectare a celor trei sensuri giratorii, care vor fi construite pentru fluidizarea traficului la intersecţiile străzilor A. Russo – bd. Moscova, A. Russo – N. Dimo şi A. Russo – M. Sadoveanu.

Totodată, Primăria mun, Chișinău de informează că serviciile municipale urmează să efectueze o serie de alte lucrări aferente, precum evacuarea tuturor gheretelor şi a panourilor publicitare, reparaţia curentă şi amenajarea pasajelor subterane, amenjarea parcărilor pentru maşini, inclusiv reparaţia curentă a străzii Meşterul Manole, în perimetrul str. Ginta Latină – Vadul lui Vodă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *