Prezentarea „Aspire Summer Program 2014” în Moldova

Joi, 24 aprilie, cu începere de la ora 14:00, la biblioteca „B.P.Haşdeu”, va avea loc prezentarea celei de-a II-a ediţii a şcolii de vară „Aspire High School”, destinată elevilor de liceu din clasele a 10-12, și a patra ediție „Aspire Academy”, pentru studenții (licență și master) din Europa Centrală și de Est.

Evenimentul va conţine o descriere amplă a acestui proiect, o sesiune de dezvoltare personală, discursuri inspiraţionale de la absolvenţii Aspire, detalii despre cum puteţi aplica şi deveni participanţii Aspire Academy/ Aspire High School 2014 şi multe alte surprize garantate de cei mai tari Aspire Alumni: Patricia Zghibarţa, Petru Tertiuc, Veronica Coroi, Felicia Creţu, Mihai Mogîldea şi Cristina Lupuşor.

Aspire Academy își propune să conecteze cei mai buni 50 de studenți din Europa Centrala şi de Est, oferindu-le cursuri de leadership, antreprenoriat și dezvoltare personală, predate inclusiv de profesori de la Harvard.

Aspire High School este noul program Aspire conceput special pentru cei mai dotaţi 50 de elevi de liceu. Aflat la a doua ediție, programul a schimbat deja perspectivele unor tineri talentați, pasionați și dedicați, exact ca și tine.

Dacă dorești să începi o nouă aventură, sa afli despre cum poți deveni lider adevărat, un antreprenor de succes sau vrei să faci o schimbare în comunitatea ta, atunci aplică la Aspire Program și vei avea parte de experiența Harvard în Poiana Braşov, România, între 3-7 și 4-11 iulie 2014.

Aspire for Excellence!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *