(video) Trei tineri sunt cercetați penal pentru că au lăsat o mașină fără roți

masina
Foto:PC: Captură video

Ghinion pentru un bărbat din Cimișlia, care în noaptea de 8 spre 9 aprilie curent, și-a găsit mașina parcată, în fața blocului locativ, fără roți.

Imediat, victima s-a adresat la poliție, reclamând faptul, că în cursul nopții persoane necunoscute i-au demontat toate cele patru roți de la automobilul, unitatea de transport fiind lăsată pe cărămizi.

Ca urmare a măsurilor operative de investigații întreprinse, forțele de ordine au identificat suspecții și au constatat că aceștia se deplasează cu un automobil de model ”VW-TOUAREG”, de culoare închisă.

Astfel, mașina suspectă a fost identificată în orașul Basarabeasca. Fiind stopată de polițiștii de la Cimişlia în comun cu cei de la Inspectoratul Național de Patrulare din Basarabeasca, în portbagajul automobilului forțele de ordine au depistat patru roţi analogice cu cele sustrase.

Audiat de oamenii legii, șoferul a recunoscut că a acționat cu încă doi complici și că intenționau să vândă roțile în orașul Comrat.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții cu vârstele cuprinse între 17-25 de ani riscă amendă în mărime de la 300 la 1.000 de unități convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *