Top știri din 11 aprilie

collage_top.png
Foto:Cele mai accesate articole în data de 11 aprilie 2014

Restaurante moldovenești în SUA, jocuri cu politicieni, cărți în capitală și fotbal european în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 11 aprilie 2014.

#1. Rezultatele tragerii la sorți pentru semifinalele UEFA Champions League

În data de 11 aprilie 2014, la sediul UEFA din Nyon, Elveția, a avut loc tragerea la sorți pentru semifinalele Ligii Campionilor UEFA, ediția 2013-14.

#2. Restaurantul moldovenesc din inima orașului Philadelphia

După ce în 2013 a făcut populară mămăliga pe paginile ziarului New York Times, antreprenorul care și-a deschis un restaurant cu specific moldovenesc în cartierul Brooklyn din New York, a decis să-și lărgească afacerea. De curând, conaționalii noștri stabiliți în SUA, dar și americanii, se pot bucura de bucate moldovenești și în orașul Philadelphia.

#3. Rezultate Europa League 10.04.2014: Valencia CF 5 – 0 FC Basel

A doua manșă a sferturilor de finală a Ligii Europa UEFA, ediția 2013-14, a oferit reveniri spectaculoase, o mulțime de goluri, cartonașe de toate culorile și patru echipe calificate în semifinale.

#4. Test: Află care este emisfera dominantă a creierului tău

Clipul de mai jos este cu adevarat interesant pentru ca te ajuta sa afli dacă emisfera dominanta a creierului tău este dreapta sau stânga.

#5. “2048 – Timofti Edition” – cum ajungi din Primar – Președinte

Pe internet a apărut o nouă versiune a jocului ce crează dependență – 2048. De această dată, protagoniștii sunt oamenii politici și demnitarii de stat din Republica Moldova.

#6. Ce fel de cărți cumpără chișinăuienii de la buchiniști

Oleg Filatov Victorovici, născut pe 2 martie 1986, lucrează ca buchinist mai bine de 10 ani. Acesta citește mult, știe unde să găsească cărți bune, de asemenea știe și gusturile chișinăuienilor în materie de citit.

#7. Rezultatele tragerii la sorți pentru semifinalele UEFA Europa League

În data de 11 aprilie 2014, la sediul UEFA din Nyon, Elveția, a avut loc tragerea la sorți pentru semifinalele Ligii Europa UEFA, ediția 2013-14.

#8. Ambasadorul german în Moldova: Actuala guvernare riscă să plece de la conducere

Actuala guvernare a Republicii Moldova riscă să plece de la conducere după scrutinul preconizat pentru luna noiembrie 2014, deoarece în societate persistă prea multe critici în adresa puterii, a declarat ambasadorul german la Chişinău, Matthias Meyer, în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV7.

#9. Studenții francofoni au câștigat burse de stagiu în Europa

Concursul de burse de stagiu profesional în străinătate lansat de Agenţia Universitară a Francofoniei pentru regiunea Europa Centrală și de Est, a desemnat 43 de câștigători, 24 dintre care sunt studenți moldoveni.

#10. Fii și tu unul din cei 100 de studenți participanți la Summitul pentru Tineri de la Sarajevo

„100 for the Next 100 in the Danube Region” este un Summit pentru tinerii din Europa, la care pot participa și studenții moldoveni, implicându-se astfel în rezolvarea celor mai stringente probleme ale Europei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *