Prime în valoare de 500 de lei vor primi Parlamentarii de Paști

Parlamentul-Republicii-Moldova-sediul-nou
Foto:PC: elldor.info

Parlamentarii vor primi, cu ocazia sărbătorilor de Paşti, prime în valoare de 500 de lei, a anunțat Președintele Parlamentului, Igor Corman.

Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, a spus că în acest an primele sunt mai mici pentru că reparaţia clădirii Parlamentului este încă în desfăşurare şi este nevoie de mijloace financiare pentru finalizarea lucrărilor, transmite IPN.

„Mai avem de muncit pentru ca deputaţii să poată activa în birourile din Parlament şi nu în oficiile Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare”, a spus preşedintele Parlamentului. Prime de Paşti vor primi şi cei peste 400 de angajaţi din aparatul Parlamentului.

La rândul său Deputaţii socialişti Igor Dodon, Zinaida Greceanîi şi Ion Ceban au decis să se refuze de prima oferită cu ocazia Sărbătorilor de Paşte.

„Este cinic să primeşti prime de sute de lei în timp ce pensionarii nu au din ce să se hrănească, primind o pensie mizeră, iar profesorii au ajuns să protesteze pentru a obţine condiţii de muncă decente”, a spus Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor, informează TSN.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *