(video) Un tânăr este suspectat de falsificarea detergenţilor lichizi

foto3-700×352
Foto:Poliţia a reţinut un tânăr, fiind suspectat de falsificarea detergenţilor lichizi PC: Captură video

Un tânăr în vârstă de 22 ani, domiciliat în Chișinău, a fost reținut şi este în prezent cercetat de forțele de ordine fiind suspectat de falsificarea detergenților lichizi şi comercializare ilegală pe teritoriul Capitalei.

Ofiţerii de poliție au depistat în automobilul acestuia cutii cu detergenți fără acte de calitate şi alte documente legale, pe care erau lipite etichete cu inscripțiile unui brand recunoscut. Astfel s-a constatat că cutiile cu detergenți erau procurate ieftin, de la producător necunoscut, pe care se lipeau etichetele producătorilor de detergenți renumiți, fiind vândute la prețuri majorate. La fel asupra lui au fost găsite cărţi de vizită şi alte etichete care demonstrau clienţilor că detergenţii sunt importaţi de peste hotarele ţării. Tânărul şi-a recunsocut acţiunile ilegale, fiind condus la inspectorat pentru audieri, iar marfa depistată a fost sigilată şi depozitată în camera pentru păstrarea corpurilor delicte.

În prezent poliţiştii stabilesc complicitatea altor persoane în acest caz precum şi circumstanţele privind originea etichetelor depistate. El riscă o amendă în mărime de 3.000 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *