Ziua de miercuri e numai bună pentru muzică și filme

IMG_8284
Foto:PC: manhattan.about.com

Am ajuns cu bine și la mijloc de săptămână, care a hotărât să ne bucure, în mare parte, cu filme și muzică pe gustul unora și pe placul altora.

#1. Filmul „Căpitanul America: Războinicul iernii” în 3D la cinematografele Patria

După evenimentele din The Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă după ce a petrecut decenii îngheţat în veşnicele zăpezi ale Arcticii. Mai multe detalii pe aflați aici.

#2. „Little Friday” după Katalin Thuroczy, ora 18:00

PC: Pagina de Facebook a evenimentului
PC: Pagina de Facebook a evenimentului

Un spectacol care tratează golul de memorie, privind trecutul. Un text despre bătrânețe, despre conflictul dintre generații și despre tinerii care se refugiază în trecutul apropiat, pe care nici nu l-au trăit. Mai multe despre eveniment aflați aici.

#3. HOSPICE Angelus Big Trivia Quiz Night April 2014, ora 18:30

PC: Posterul oficial al evenimentului
PC: Posterul oficial al evenimentului

Prietenii noștri de la Hospice Angelus vă așteaptă ca alături de ei să petreceți o seară interesant și cu folos. Toate sursele financiare adunate vor ajuta persoanele care suferă de boli incurabile în stadii terminale. Mai multe despre condițiile de participare aflați aici.

#4. Filmele „Déjà Vu” și ”Şi caii sunt verzi pe pereţi” de Dan Chișu, ora 18:30

Primul film spune povestea lui Mihai, un bărbat care trece prin criza vârstei de mijloc. După 15 ani de căsătorie, încearcă să îşi recâştige personalitatea şi începe o aventură amoroasă. Deşi Mihai este personajul principal, el nu este niciodată văzut. În schimb, personalitatea sa este dezvăluită prin amanta, mama şi soţia lui, dar şi prin gesturile sale. Mai multe detalii aici.

#5. CARTOON & CARTOF, ora 19:00

Ca de obicei miercuri prietenii noștri de la Spălătorie se distrează nevoie mare. Dacă vrei să te alături filmelor în desen animat și cartofilor gustoși, atunci ești așteptat aici.

#6. Concert „Loredana Magic” ora 19:00

Concertul „Magic” a fost numit „cel mai tare concert al unui artist român”. Loredana a impresionat publicul cu o producţie grandioasă şi cu un impresionant show live, încărcat de emoţie, culoare şi magie. Mai multe detalii găsiți aici.

#7. „Ducu Bertzi – Recital la Chișinău” ora 19:00

Cu peste 30 de ani de activitate, Ducu Bertzi a susţinut peste 4000 de spectacole în ţară şi în străinatate, participând şi la Cenaclul Flacăra. Cu sloganul ”Cântec pentru o inimă”, Bertzi va cânta și pentru melomanii din capitală, la Filarmonica Naţională ”Serghei Lunchevici.” Mai multe detalii găsiți aici.

#8. Quiz Night Quest 100, ora 20:00

PC: Pagina oficială a evenimentului
PC: Pagina oficială a evenimentului

Cei care serile la rând și le petrec cu răspunsuri la întrebări care forfotesc prin cap, vor avea miercuri seara un motiv în plus de bucurie. Azi va avea loc ce-a de-a 100-a ediție a evenimentului în limba rusă. Mai multe detalii găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *