Top știri din weekend: 5-6 aprilie

collage_top.png
Foto:Cele mai accesate articole din weekend, 5-6 aprilie 2014

Cum arată cele mai frumoase studente, ce joburi aleg tineri și cum e să fii turist în propria țară? Despre acestea și mai multe află în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 6-7 aprilie 2014.

#1. Alina Jereghi a fost desemnată Miss ASEM 2014

Câștigătoarea concursului de frumusețe și inteligență ”Miss ASEM 2014” a fost Alina Jereghi, studentă anul II la facultatea “Economie generală şi drept”.

#2. 13 politicieni în varianta Disney

Vă prezentăm o colecție de desene caricaturistice, unde sunt întruchipați 13 politicieni, cunoscuți la nivel global, sub chipurile unor personaje rele din lumea Disney.

#3. Iulia Bădărău a obținut titlul de „Miss ULIM 2014”

Studentele de la Universitatea Internațională Liberă din Moldova au concurat la 3 aprilie pentru coronița care le definește drept cea mai frumoasă studentă a universității.

#4. Tinerii și-au ales job-ul la ediția de primăvară a Târgului de Cariere

Cei ce sunt în căutarea unui loc de muncă au avut oportunitatea de a se întâlni cu potențiali angajatori în cadrul ediției de primăvară a Târgului de Cariere.

#5. James Franco își cere scuze pentru scandalul cu minora de pe Instagram

Săptămâna trecută internetul clocotea cu bârfe în privința actorului James Franco și încercările lui de a intra în contact cu o minoră. Totul se întâmpla în văzul tuturor pe Instagram. Ca să nu mai continue valul mai departe, iată ce a avut de spus actorul la un show televizat.

#6. Patru băieți îndrăgostiți la „Maxim” de aceeași „femeie”

Tineri și frumoși, băieții de la ”Maxim,” Bogdan, Alexander, Marcus, Gabriel, cântă despre o dragoste inocentă. Mulți dintre noi fredonează deja piesa „Sărutări criminale”, puțini știu însă, cine sunt băieții, ce îi leagă de Chișinău, cum fac față avalanșei de fane.

#7. Poza zilei din unul din cele mai aglomerate aeroporturi din lume

Anul trecut mai mult de 66 de milioane de călători au zburat în și din aeroportul Los Angeles, transformându-l în cel de-al treilea cel mai ocupat aeroport din lume.

#8. Fii creativ și aplică la ISWinT 2014

Studenții sunt invitați să aplice la cea de-a 21-a ediție a festivalului ISWinT (International Student Week in Timișoara), care le va oferi posibilitatea să facă schimb de experiență cu studenți străini dar și să călătorească în Timișoara.

#9. Povești creative și cu dublu sens spuse la masă

Designerii Alexander Khokhlov și Veronica Ershova sunt fani ai jocurilor de cuvinte și cu această ocazie au inițiat proiectul “Povești spuse la masă”.

#10. Povestea tinerei care e turist în propria țară

O moldoveancă s-a ambiționat, în urmă cu doi ani, să “ademenească” în Republica Moldova străini din toate colțurile lumii și, împreună cu ei, să descopere cele mai pitorești locuri de acasă. Așa că se consideră un turist în propria țară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *